اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا بنظرت پسری ک نه به دختر توجه و محبت دارهن خرجش میکنهن زنگ میزنهوای تا دلت بخاد توقع داره فازش چ ...
این اصلا تورو نمیبینه
هر از گاهی حوصله ش سر میره میاد میگه تو چراااا پیگیر نشدی تو چراا پیام ندادی
ففط بلاکش کن دور شو ازش
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بنطر من کلا باید بی اهمیت باشی اگه نگاه میکنه بلاک کن بزن بلاک کن اکانت ها
پیجتو خصوصی کن تموم کن بره فراموش کن
ارزش خودتو پایین میاری اگه دنبال اینی اون به غلط کردن بیوفته یا ...