2777
2789
عنوان

چجوری از پوشک بگیرمش🩲😩 کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 76 پست

تو‌کارگاه ترک پوشک یاد گرفتم اول از همه باید آمادگی ذهنی رو بچه ات ایجاد کنی من الان تو مرحله آمادسازی ذهنی دخترم هستم و هنوز از پوشک کامل جداش نکردم اما جیش و میگه میخوام بگم که امادگی چقد روش تاثیر داشته شما باید کلی داستان و قصه براش بگی شاید چندین ماه طول بکشه بعدا بری سراغ نیم ساعت نیم ساعت راه و از اول اشتباه رفتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه دارش اینجاست که فکر میکردم یک هفته ای تمامه حتی حاضر نبودم یکبار تو قالیا جیش کنه ولی یکسال طول کشید و من چقدر پشیمونم با اینکه میدونستم بچم هنوز عقلشو نداره آنقدر خودم و اونو عذاب دادم ..

والا دختر منم نزدیک ۲ و نیمه بازم نمیفهمهاگه منتظر فهمیدنش بخوای وایسی باید تا ۳ وایسیمسئله اینکه هم ...

اره غذاهم خوب میخوره..ولی خودم خسته شدم..همش بهم‌چسبیده ست..بدون شیرنمیخوابه

خب سخته دیگه

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

اره غذاهم خوب میخوره..ولی خودم خسته شدم..همش بهم‌چسبیده ست..بدون شیرنمیخوابهخب سخته دیگه

میفهمم بچه منم همینطوری بود اصلا خواب درست حسابی نداشت هی بیدار میشد شبا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چرا پوشک میبندی بچه رو گیج میکنی کقید خونه رو بزن یکی دوماه

اخه من هنوزم هر نیم ساعت میبرمش و مرتبا جیش رو بهش یادآوری میکنم حالا بجای اینکه تو شورت جیش کنه همجا به کثیفی کشیده بشه تو پوشک میزنه فرق چیه🥲😭

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

گریه دارش اینجاست که فکر میکردم یک هفته ای تمامه حتی حاضر نبودم یکبار تو قالیا جیش کنه ولی یکسال طول ...

🥲🥲🥲

خیلی ممنون از امیدواریتون🥲😂

چن سالش بود زمانی که از پوشک گرفتینش؟

تو‌کارگاه ترک پوشک یاد گرفتم اول از همه باید آمادگی ذهنی رو بچه ات ایجاد کنی من الان تو مرحله آمادسا ...

ینی میگین الان روی مسئله جیش و دسشویی و فهمیدنش تمرکز کنم هی بهش بگم بگو بریم جیش و فلان ، بعد پروسه نیم ساعته رو شروع کنم؟

معضل منم هست...دخترم دو سال و ده ماهشه و هیچ مدلی  همکاری نمی کنه ..اصلا حاضر نیست یک دیقه بدون پوشک بمونه ..  ینی تا میشورمش  سرییییع میدوعه میره پوشکش رو میاره ... اصلا حاضر نیست تو دسشویی بمونه ..چقد شرتای رنگارنگ براش خریدم..صندلی جیش ... دسشویی و  تزیین کردم ..اصلا حاضر نیست بی خیال پوشک بشه . پوشک شورتی هم میپوشه .‌.ولی تا میایم شورت معمولی پاش کنیم گررریهههه ...تا صبحم  کلی آب میخوره و جیش می کنه ...واقعا موندم چیکار کنم باهاش

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

اوه عزیزم تا زمانی که پوشک کنی یاد نمیگیره، من دقیقا همین فکرو داشتم گفتم هر وقت یاد گرفت پوشک نمیکن ...

هیوای😞کمر همتو ببندم که قراره همجا جیشی بشه

دختر من دوسال ونیمش بود گرفتم.دوهفته طول کشید.زود به زود میبردمش دستشویی وهربار که جیش میکرد یه برچ ...

دو هفته خیلی عالیه من روی یک ماه پی ریختم دعا کن یکماهه تموم بشه

منم علاوه بر برچسب خوراکی هم براش گرفتم 

یبار اسفند ماه خواستم بگیرم اصلا راضی نمیشد اسم دسشویی میومد جیغ میزد فرار

الان  اصلا زورکی نمیبرم خودش میاد

معضل منم هست...دخترم دو سال و ده ماهشه و هیچ مدلی همکاری نمی کنه ..اصلا حاضر نیست یک دیقه بدون پوشک ...

الان می‌فهمم زیاد ربطی به سن نداره 

دوست من پسرش رو توی یک سال و نیمگی ظرف یک ماه از پوشک گرفت و راحت تموم شد 

این نشون میده بعضی بچه‌ها آمادگیشو دارن و بعضیای دیگه الا یا نمی‌خوان یا نمی‌فهمن☹️

الان می‌فهمم زیاد ربطی به سن نداره دوست من پسرش رو توی یک سال و نیمگی ظرف یک ماه از پوشک گرفت و راحت ...

زیر دو سال که گناه دارن واقعا ... ولی دختره من انگار می ترسه ...نمی دونم  دسشوییی چه حسی بهش میده  که دوست نداره بره توش ...به خاطر اونم بی خیال پوشک نمیشه ...هر چقدم   بر چسب چسبوندیم ... اصلاااا راه نمیاد...منم بی خیالش شدم ...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

عزیزم یکی از شیر گرفتن یکی هم از پوشک گرفتن اعصاب فولادین می خواد پس کمر همت رو ببند میگی شبا جیش نم ...

راستش من الان گیج شدم یکی بهم میگه که بچه‌ات هنوز آمادگی نداره و تو باید هنوز پوشک ببندی و آمادگی ذهنی ایجاد کنی 

و یکی میگه که این پروسه نیم ساعته رو ادامه بده و دیگه پوشک نبند 

الان به نظر شما من همچنان ادامه بدم و پوشک رو کامل جدا کنم؟