2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی من با ماهی یه تومن زندگی میکنم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاا من انقدر ولخرجم تازه با دوستام میرم بیرون خودم بیشتر حساب میکنم مادر خرج هم میشم خیر سرم://😔 ...

منم 

با پول دونگ های که دادم برای بقیه 

یه مسافرت خارج از کشور میتونم برم 

وا آب معدنی دانشگاه ما ۷ هزار تومنه یدونه نوار بهداشتی گرفتم پریود شدم ناغافل پنج تومن یدونههه اسنپ ...

من اسنپ استفاده نمیکنم

اب هم تو بطری میبرم با خودم

لوازم بهداشتی هم از منزل

کجا زندگی میکنید؟؟ فکر کنم این کافه داره از ما پول زور میگیره😂💔

هر جا هر قیمتی که بخوان میدن انگار اسپرسو از ۴۰ تومن دیدم یکی از دوستام یه کافه باکلاس رفته تو تهران فقط یدونه اسپرسو ۵۰۰کردن تو پاچش😑

لوازم ارایشم فیک نیست. هر ماه که نمیخرم 😐یه کرم پودر تا دو سه ماه برام میمونهبعدشم کافه میری قهوه ب ...

خب یه کرم پودر اصل الان بالای ۵۰۰ هست 

یه رژ اصل بالای ۳۰۰ 

یه ریمیل اصل بالای ۳۰۰

ایرانی برند معمولی 

ماهی یکیش رو بخوای بگیری و ۳ ماه هم بمونه 

عملا باید با ۶۰۰ ۷۰۰ بگذرونی 

She is working on a bio…

هر جا هر قیمتی که بخوان میدن انگار اسپرسو از ۴۰ تومن دیدم یکی از دوستام یه کافه باکلاس رفته تو تهران ...

واقعا اشتباهه.... قبل اینکه برید حتما منوی کافه رو چک کنید قیمت هاش رو ببینید 

هر جا هر قیمتی که بخوان میدن انگار اسپرسو از ۴۰ تومن دیدم یکی از دوستام یه کافه باکلاس رفته تو تهران ...

دقیقااا من یکی از دوستام روی باریستا  کافه کراش زده حالا توی بهترین کافه شهرمون هم هست یه قهوه کیک شکلاتی می خوریم میایم بیرون 500 ت !!

فقط فقط برای اینکه پسره رو 5 ثانیه ببینه مارو بدبخت میکنه ای خدا😂😔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

حالا خوبه بقیه هزینه ها با خانوادته اون زمان که بابام بهم خرجی میداد ماهانه ۲۰۰،۳۰۰هزار من میداد لباسم میخواستم باید با همون میگرفتم ۶سال پیش اینطورا

تقسیم بندی میکردم هر ماه یه چیزی میخریدم یه ماه با دوستم میرفتم کافه واقعا بزور میگذرونم گاهی پول نمیمونه یدونه آب معدنی بخرم

خب یه کرم پودر اصل الان بالای ۵۰۰ هست یه رژ اصل بالای ۳۰۰ یه ریمیل اصل بالای ۳۰۰ایرانی برند معمولی م ...

کرم پودر مامانم ماه پیش برام خرید 350.الان داره تموم میشه... یکی دیگه برام گرفته 😂

تا 4_5 ماه فعلا دارم

ریمل هم استفاده نمیکنم. رژلب هم برای مراسم های زنونه فقط. اینقدر استفاده نمیکنم تا یکسال هم میمونه

اهل ارایش زیاد نیستم

منم با پول دونگ های که دادم برای بقیه یه مسافرت خارج از کشور میتونم برم

وای چقدر منیییی رمز کارت منو  دو تا دوستام میدونن دیگه😂😔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍