2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی تست بارداریم مثبت شد دکتر گفت به بخور توی غذات بریز داخل تاس کباب گفتوچون رحم رو سفت میکنه جای بچه محکم میشه از سقط جلوگیریرمیکنه .اابته من ای وی اف نکردم طبیعی بود

البته گفت گوجه هم  نخور  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
میوه به رونمیشه خوردگیرمیکنه توگلو یاکمپوت کن یامرباکن حتماباپوست مرباکن به روبرای محکم شدن کمرمادرو ...

اره یا باید خیلی بجویم یا یه لیوان اب کنار دستمون باشه با اب بفرستیم پایین بعضیا هم سوزش معده میگیرن خام بخورن .توی غذاوخوب میشه مثلا من توی تاس کباب یا خورشت یا مرغ  یا سوپ میربختم خوب میشد

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

اگرم خام نمیتونی بخوری شکرم برات خوب نیست همین جوری درسته بنداز داخل قابلمه بزار بپزه خیلی خوشمزه میشه برای گلو درد و سرما خوردگی هم‌خوبه