2777
2789
عنوان

مامانم جلوی شوهرم بهم فحش داد

317 بازدید | 14 پست

سر اینکه باید یه وسیله ایی رو زود میرسوندم بهشون بعد تو راه دوستمو دید این دختره ی ایکبیری هم وقت گیر اورده بود همش فک میزد!!!

اینقدر ولم نکرد دیرم شد... بعد رفتم و خلاصه برگشتم 

اونا هم به خاطر دیر اومدن من بچثشون شده و با هم دعوا کردن 

خونمون بودم که مامانم زنگ زد و جلوی شوهرم از پشت گوشی گفت الاغ. نفهم مگه بهت نگفتم زود بیا گاوی هیچی حالیت نیست بعدشم یه حرف زشت زد و یه فحشی هم به دوستم داد و قطع کرد 

منم همینطور هاج و واج.....

نمی تونم بازش کنم ولی مسئله خیلی ضروری بود و باید زود میرفتم ولی خب چی کار کنم تقصیر من نبود که

همیشه همین بودن...من اصلا به حرفاشون نه اهمیت میدم نه ناراحت میشم 

ولی جلوی شوهرم خیلی حفظ ظاهر می کردم که مثلا خانواده ی خوبی دارم... ابروم جلوش رفت هی میپرسید چی شد چرا اینطوری شد

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

حالا خوبه خیر سرم تحصیلکرده ان

خیرسرشون مردم اینارو ادم حسابی میدونن

همه ش به شغل و مدرک های ارشد و دکتراشون مینازن به اخلاق و ادم بودن میرسه صفررررر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به اون دوستت میگفتی عزیزم الان وقت صحبت ندارم بمونه بعدا 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خب به اون دوستت میگفتی عزیزم الان وقت صحبت ندارم بمونه بعدا

مگه ول می کرد 

از اوناست ولش کنی 72 ساعت پشت سر بقیه حرف میزنه و غیبت می کنه

مگه ول می کرد از اوناست ولش کنی 72 ساعت پشت سر بقیه حرف میزنه و غیبت می کنه

هووففف.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اصلا دلم نمی خواست شوهرم همچین چیزایی رو ببینه و بشنوه 

بچگی و جوونیمو خراب کردن دلم می خواست حداقل الانم خوب باشه 

بخدا ارتباطمو باهاشون به حداقل رسوندم اصلا نمیبینمشون

حالا من کار ندارم که مادرت حداقل باید جلوی شوهرت حفظ ظاهر میکرد ولی وقتی عجله داشتی به دوستت میگفتی عجله دارم و میرفتی نه اینکه بشینی حرفاشو تا آخر گوش بدی دختر خوب.

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
حالا من کار ندارم که مادرت حداقل باید جلوی شوهرت حفظ ظاهر میکرد ولی وقتی عجله داشتی به دوستت میگفتی ...

چی بگم اخه 

تازه حرفاشو نصفه نیمه ول کردم اومدم

مامانم عصبانی بشه خون به مغزش نمیرسه دوست اشنا نمیشناسه!

وقتی دیدی انقدرضرورت داره بایدمیگفتی ببخشیدعزیزم‌عجله دارم بهت زنگ میزنم یا می بینمت ببین بکجا رسیده ...

از عمد که نکردم 

حالا که شده بود انگار دشمنشم

چی بگم اخه تازه حرفاشو نصفه نیمه ول کردم اومدممامانم عصبانی بشه خون به مغزش نمیرسه دوست اشنا نمیشناس ...

همون اولش میگفتی عجله دارم چون تو توضیحات گفتی که خیلی ضروری بود اون کاره پس خودتم اشتباه کردی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
همون اولش میگفتی عجله دارم چون تو توضیحات گفتی که خیلی ضروری بود اون کاره پس خودتم اشتباه کردی

می دونم ولی این کار اونم درست نبود 

اخه یه بار دوبار نیست کار هر روزشونه 

فکر کن دوساله سعی می کردم همسرم روی واقعی اونارو نبینه اصلا یه چیزایی امروز شنید که دیگه فکر نکنم بشه جمعش کرد

می دونم ولی این کار اونم درست نبود اخه یه بار دوبار نیست کار هر روزشونه فکر کن دوساله سعی می کردم هم ...

متوجه ام کلی گفتم برای این قضیه جفتتون مقصر بودید