2777
2789

سلام من تو دوران کارشناسی یه دوستی داشتم خیلی باهم اوکی بودیم اما بنا به دلایلی از هم دور شده بودیم ، یادمه یه دخترخاله داشت که این ازش متنفر بود و همیشه بهش می خندید . ماهم طبق تعاریفی که از این دوستم شنیده بودیم یه شناختی ازش داشتیم . حالا بعد دو سه سال اخیرا با هم برخورد داشتیم و منو دعوت کرد خونشون ؛ هنوز مجرده . یهو بحث دختر خالش شد گفت با یه پسر پولدار خونواده دار ازدواج کرده و کلی غر زد به بخت و اقبال خودش ... همینطوری که داشت عکسا رو بهم نشون میداد یهو عکس همسرم هم آورد و گفت اینو میبینی ، ما شنیدیم یه مدت هم با این بوده و ..‌. من تو شوک رفته بودم و داشتم خفه می شدم و فقط خودم رو نگه داشته بودم بغضم نترکه ازش پرسیدم که کی با این بوده گفت یه شیش هفت ماه پیش ما رد اینو زدیم و شروع کرد گفتن اینکه نگاه شانسو شنیدم اینم پسر خوبی بوده و... وقتی به این فکر میکردم که شیش هفت ماه پیش زمانی بوده که ما نامزد بودیم قلبم به درد اومد ازش پرسیدم عکس باهم ازشون نداری که گفت نه همینم زرنگی کردن پیدا کردن. حالا من دو روزه که احساس خفگی دارم ، فکر میکنم همه چی تموم شده با خودم میگم شاید اشتباه کرده باشن شاید اینطوری نباشه هزارتا فکر میاد تو سرم . نمیتونم هضم کنم همچین چیزیو ...

کسی از ازدواج من و همسرم خبر نداره به همین خاطر شاید اگه دوستم میدونست هیچوقت اون عکسو بهم نشون نمیداد شایدم زودتر بهم میگفت احساس میکنم دارم میرسم به حرفای خانواده ام و اینکه چطور اگه این حقیقت داشته باشه بهشون بگم ... 

چیکار کنم به نظرتون چطور ته ماجرا رو در بیارم

این متن تایپک دیروز

من یه چند روزه که خواب به چشام نیومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین الان به شوهرت اینو نگو، با یه شماره ی دیگه یا مثلا یه اکانت فیک از یه نفر برو به شوهرت پیام بده و اسم اون زنی که رفیقت گفته که شوهرت باهاش بوده رو بیار بگو سلام عزیزم من فلانی هستم دلم برات تنگ شده ، اگه شوهرت جواب داد و مثلا گفت من دیگه نمیخوام باهات باشم ، یا گفت باشه عشقم برمیگردم و اینا، یعنی باهاش بوده، ولی اگه الان بری بپرسی انکار میکنه، بعدش که اینا رو شوهرت گفت ازش اسکرین شات بگیر بعد برو بده به دادگاه و طلاق و انتقام🤣👌ولی اگه شوهرت به اکانت فیک گفت شما کی هستی نمیشناسم و اینا ممکنه مثلا واقعا نشناسه طرفو و تو مثلا بگو چرا این طوری میکنی فلانیم دیگه.... و مثلا اگه بازم قبول نکرد یعنی دوستت میخواد میونه تو و شوهرت رو خراب کنه، دستم پاره شد اینو نوشتم

عجیب نیست بعد دو سه سال یهو پیداش شده؟؟

اون به دختر خالش حسودی میکنه که ازدواج کرده و فلان

از کجا معلوم به شما حسودی نکنه؟ شاید از یجایی بهش خبر رسیده که ازدواج کردی خاسته بیاد زندگیتو بهم بزنه