2777
2789
عنوان

عقد و عروسی

336 بازدید | 25 پست

دوستان من ماه اینده عقد میکنم و این مراسم ایران نیست

نفرات اصلی رو دعوت کردم چون همسرم و من نمیتونیم ایران عقد کنیم و یا حتیاگه بشه پروسه به شدت دشواری داره

خانواده من همشون قصد دارن بیان به جز خالم البته یکی از خاله هام که ایشون روی مادربزرگم هم اثر میزاره و الان مادربزرگم هم میگه من نمیتونم بیام

میگن باید به احترام ما ایران مراسم بگیری اما به دلیل اعتقادات همسرم ایران عقد رو ثبت رسمی نمیکنه

اهمیت ندم و مراسم رو بگیرم؟

از لحاظ مالی هم هیچکس مشکلی برای سفر نداره ضمن اینکه اقامت دو روزه همه مهمانها با خود ما هست

من عروسی رو فقط دوبار میگیرم یکی ایران یکی برای خانواده همسرم که البته پدر و مادرم هم خواهند بود

واقعا بی احترامیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده ولی بیا یذره از پولاتو بمن بده😭😂

راستش خالم مهم نیست برام ولی مادربزگم رو دوست دارم باشه واقعا

عزیزدلممم قابل نداره سرتون سلامت❤️

شرایط شما مثل بقیه نیست پس مراسمتون هم ممکنه دلخواه بقیه نباشه فرصت برای جلب محبت هست همینکه پیغام محترمانه ای از طرف شما به گوششون برسه کافیه اون دیگه با خودشونه که باهاش کنار بیان یا نه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

چی بگمخب شما که مراسم عروسی رو هر دو جا میگیرید پس مشکلشون چیه؟فوقش داخل عروسی داخل ایران، یه عقد فر ...

اخه عقد اصلیه بالاخره 

والا من میخواستم فقط مادر پدر و مادربزرگامو دعوت کنم به اصرار مادر و پدرم دارم خاله و عمه دایی رو دعوت میکنم

کلی هزینه داره برام ایشون هم سنگ میندازه

راستش خالم مهم نیست برام ولی مادربزگم رو دوست دارم باشه واقعاعزیزدلممم قابل نداره سرتون سلامت❤️

فدای شما♥

خب وقتی دوست ندارن بیان نمیشه نجبورشون کرد حالا خودتون باهاش بیشتر حرف بزنید شاید راضی شد

شرایط شما مثل بقیه نیست پس مراسمتون هم ممکنه دلخواه بقیه نباشه فرصت برای جلب محبت هست همینکه پیغام م ...

واقعا باید اهمیت ندم چون دوست ندارم مجه خانوادم جلوی همسرم خراب بشه

باید بهانه جور کنم برای این نیومدن

فدای شما♥خب وقتی دوست ندارن بیان نمیشه نجبورشون کرد حالا خودتون باهاش بیشتر حرف بزنید شاید راضی شد

عزیزی

بله دقیقا اجبار نمیشه کرد

دعا کنید برام که خوب بگذره❤️

واقعا باید اهمیت ندم چون دوست ندارم مجه خانوادم جلوی همسرم خراب بشهباید بهانه جور کنم برای این نیومد ...

حل شدنیه بالاخره بی چالش که نمیشه اینجور وقتا ،مهم نحوه ی مدیریت شماست عزیزم 

مبارکتون باشه 😘❤

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔