2777
2789
عنوان

زندگی بعد از پنجاه سالگی

945 بازدید | 60 پست

چند ماهی هست که پنجاه ساله شده ام 

چند ماه قبل از تولد پنجاه سالگی آلارم روزشماری روی تبلت گذاشتم و هنوز آن را برنداشته ام و حالا دیگر هر روز به من نشان می‌دهد که چند روز از پنجاه ساله شدنم گذشته است 

اما آلارم واقعی بیماری‌هایی بود دچارشان شده ام  و بر حسب یک آزمایش اتفاقی متوجه شدم در این پنجاه سال با خودم چه کرده ام : قند ، فشار خون و کبد چرب مهمانان ویژه ی تولد پنجاه سالگی ام بودند 

در سال جدید تصمیم گرفتم با خودم مهربانتر باشم . تصمیم گرفتم کمی از تمرکز همیشگی روی کارم کم کنم و سرم را کمی بالا بیاورم و اطرافم را تماشا کنم ، موهایم را در آرایشگاه رنگ کنم ، برای پوستم لیزر بروم و برای رهایی از زانو درد پیاده روی و رزیم ملایمی را شروع کنم 

و همچنین بنا به توصیه یکی از دوستانم اینجا عضو شدم تا بجای زندگی همیشگی در قرون و اعصار گذشته ، کمی هم با آدم‌های متن جامعه ی معاصر در ارتباط باشم 

الان  مدتیست که گاهی برای تمدد اعصاب و رها شدن ذهنم از فشار کار به اینجا سر میزنم و دقایقی را کنار شما سپری میکنم

متاسفانه میبینم که در اینجا بعضی وقتها نگاه آدمها به پنجاه ساله ها چقدر نگاه بی‌رحمانه ای ست . پنجاه سال به بالاها که معمولا مادر یا مادرشوهر کاربران اینجا حساب می‌شوند،  معمولا آدمهایی بی درک و خودخواه هستند که خرشان از پل گذشته و به اندازه کافی پول دارند و هیچوقت درد جوان‌ترها نمیفهمند 

اما هبچوقت کسی به این فکر نمیکند که پنجاه ساله ها ، دیگر فرصت چندانی برای زندگی ندارند . اگز زندگی را یک نمودار سینوسی در نظر بگیریم پنجاه ساله ها مدتهاست که قله را رد گرده اند و در سراشیبی مسیر قرار گرفته اند 

نمی‌فهمم چرا جوان‌ترها توقع دارند که آنها همین یک مقدار باقیمانده عمرشان را هم باید به بچه ها و نوه هایشان خدمت کنند ؟ برایشان بچه هایشان را نگه دارند ، به هر مناسبت هدیه های بزرگ به آنها بدهند و اگر کمی بخواهند  به خودشان برسند ، خودخواهی و تقلید از جوانها به حساب می آید 

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم  🔹️ روزنوشت رژیمم رو اینجا ثبت میکنم . اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل گفتی

حالا شما که سنتون بالا نیست و میانسالین ولی نمیدونم چرا حق حیات برای افراد مسن تر قائل نیستیم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

سازمان بهداشت جهانی رده بندی جدیدی رو برای دوره های عمر نامگذاری کرده که ۵۰ سالگی رو جز دوره ی جوانی در نظر گرفته جالبه ببینش حتما

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

من در دوران جوانی خودم هرگز از پدر و مادرم توقعات زیادی نداشتم . برادر خواهرانم هم همینطور . ما بیشتر در خدمت آنها بودیم و هستیم تا اینکه از آنها توقعی داشته باشیم 

حتی هنوز هم آنها کاملا مستقل از ما برای خودشان و وقت و اموالشان برنامه ریزی می‌کنند و هرگز توقع نداریم که مثلا کار خاصی برای ما بکنند یا  هدیه ها و عیدی های آنچنانی به بچه های ما بدهند 

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم  🔹️ روزنوشت رژیمم رو اینجا ثبت میکنم . اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal

خوشبختانه بیماری هایی که نوشتید، با ورزش کردن و سبک زندگی سالم تا حد زیادی قابل کنترل هستند. 

ولی خیلی نگاهتون به سن ٥٠ سالگی نا امیدانه است.‌ اگر ٧٠ سال بودید، شاید حق را به شما میدادم. به نظر من ٥٠ ساله ها، هنوز فرصت زیادی برای زندگی و تجربه های جدید دارند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم