2777
2789

حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولا ونعم الوکیل

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین 

کلا تمام آیه های قرآن و دعاها آرامش بخش هستن 

یادم رفت 1043مرتبه انک انت الوهاب

«اللهم عجل لولیک الفرج»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرآن برای پندآموزیه ؛ دارو نیست ک بندازی بالا خوب شی 

این باید از بطن وجودت در بیاد 

مثلا من قرآن رو کامل نخوندم اما بین چند سوره ای ک خوندم با تفسیر ؛ الم نشرح لک صدرک (سوره انشراح) خیلی بهم آرامش میده 

و آیه ایاک نعبد و ایاک نستعین هم برای من خیلی آرامش بخشه ؛ پیشنهاد میکنم یه سوره رو اتفاقی باز کنید و تفسیرش رو گوش کنید .‌قطعا آروم میشین تا اینکه یه مشت لغت عربی ک نمیدونین یعنی چی رو بلبل وار بخونید

قرآن رو با صوت بگذارید تا علاوه بر خودتون خونتون هم متبرک به صوت قرآن بشه و به این واسطه انرژی منفی اگر در فضای خونه باشه از بین میره .

خودتون قرآن به میزانی که می تونید با تدبر تلاوت کنید .

صلوات و آیه الکرسی و ذکر لا اله الا الله 

نماز اول وقت بسیار زیاد تاثر میذاره .شاید این مهم ترین و اولین کاری هست که باید انجام بدید .

سعی کنید حالا که اهل قلم هستید و برای شما راحت ترم هست دلنوشته ای برای امام زمان بنویسید .و هر روز با سلام و دعای فرج و صلوات برای آرامش ایشون روز خودتون رو با توجه امام زمان شروع کنید .و این براتون نهایت آرامش رو رقم خواهد زد .

البته که صدقه هم برای دفع بلا بسیار توصیه شده و خودم اثراتش رو دیدم .

قرآن رو با صوت بگذارید تا علاوه بر خودتون خونتون هم متبرک به صوت قرآن بشه و به این واسطه انرژی منفی ...

چقدر گفته‌هاتون زیبا و مختصر بود 

ممنونم ازتون 

حتماً انجام خواهم داد 

اجرتون با امام زمان♥️