2777
2789
عنوان

خیلی بدم میاد پسره نگاه میکنه🤮

1044 بازدید | 58 پست

دوستان من ترم اولی ام و تازگیا متوجه نگاه های چندششش و حالت تهوع آور یه پسر تو کلاسمون شدم:/ اوایل خیلی جدی نمیگرقتمش ولی تازگیا فهمیدم این یه کرمی داره:/

حالم بهم میخورهههههههه هر وقت نگاه میکنه

مثلا هر وقت استادا حضور غیاب میکنن اسم منو که میگن سرشو میاره بالا نگاه می‌کنه🤮

یبار با دوستم تو راهرو قدم می‌زدیم  دیدم این 💩 سرشو انداخته پایین بعد داره از گوشه چشمش نیم نگاه میندازه:/

یا یبارم تو راهرو از کنارش رد شدم زل زده بود کاملا 

فکر نکنید ازین پسر شیطوناس ها...اتفاقا ازین آروم و منزوی هاست(از قیافشم مشخصه)...ولی نمی‌دونم چشه 

امروز تو حیاط دیدنش داشت نگام میکرد بعد پیچ زد رفت اونور

من اخیرا سعی میکردم اصلا آدم حسابش نکنم هیچچچچ نگاهی هم نندازم بهش ولی دیروز حواسم نبود مشغول صحبت با دوستم بودم دیدم این ازون پشت از بین کلّه این همه آدم دوباره زل زده

زل زدناشم حالت تهوع اوره🤢 

لطفا بگید باید چه ری اکشنی باید داشته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

**۱. کلاً محلش نذار و نگاهش رو نادیده بگیر.  

۲. اگه خیلی اذیتت کرد، با یه نگاه جدی و اخم‌دار بهش بفهمون فهمیدی و خوشت نمیاد.  

۳. اگه باز ادامه داد و اعصابت خورد شد، یه جا که تنها نیستی مستقیم و کوتاه بگو «می‌شه به من نگاه نکنید؟ اذیت می‌شم.»  

۴. اگه باز جمع نشد یا حس خطر کردی، حتماً به استاد یا مشاور دانشگاه خبر بده.  

۵. سعی کن تو جمع و با دوستات باشی، کمتر گیر میاره.**

دوست منم از یه پسره خوشش نمیومد یبار که حواسش نبود نگاش کرد بعدشم تو گپ نشناخته بوده باهاش حرف زده پسره کل دانشگاه رو پر کرد که این تازگیا منو میخواد قبلا نمیخواس