2777
2789
عنوان

🛑🛑سلام کسی ت ع ب ی ر خواب بلده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 32 پست
من چندین باره خواب های عجیب میبینم همش یه جایی میرم اما راه برگشت برام سخت میشه یا بسته میشه از خواب ...

خوندین

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا به خاطر همون است که تو نا خود آگاهتون دنبال راه حل واسه مشکلتون می گردید ولی آب زلال تو خواب خیلی خوبه انشاالله که مشکلتون حل میشه این سر در گمی های  تو خواب،و از خواب پریدن ها به خاطر اضطرابه چیز نگران کننده‌ای نیست ولی نا امید نباش و به خدا توکل کن تو خواب آب اگه گل آلود باشه خوب نیست معنیش مشکله، اما اگه زلال باشه معنیش حاجت رواییه

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
دقیقا به خاطر همون است که تو نا خود آگاهتون دنبال راه حل واسه مشکلتون می گردید ولی آب زلال تو خواب خ ...

همیشه خواب میبینم رفتم تو یه جایی که وقتی میخوام بیام بیرون راه برام بسته میشه یا اگرم راه باز باشه تا بخوام بیام بیرون از خواب میپرم..تو زندگی واقعی خودم همش تنش دارم و میگم مشکلم حل نمیشه دنبال راه حلم.تو اون جاهای که میرم آسیب نمیبینم اما سردرگمم راهم و پیدا نمی‌کنم یا بسته میشه خیلی حالم بده 😔😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
همیشه خواب میبینم رفتم تو یه جایی که وقتی میخوام بیام بیرون راه برام بسته میشه یا اگرم راه باز باشه ...

عزیز دلم توکلت به خدایی باشه که هیچ دستی رو دستش نیست اون به وقتش مشکلتونو حل می کنه وقتی تو خواب راهتو بن بست می بینی یعنی مغزت اینو باور کرده مشکلت حل نمی شه اما هیچ مشکلی برای خدای بزرگ سخت نیست نگران نباش دست به دامن خدا باش استرس زیاد زندگی رو مختل می کنه استرست رو مدیریت کن کم کن 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
همیشه خواب میبینم رفتم تو یه جایی که وقتی میخوام بیام بیرون راه برام بسته میشه یا اگرم راه باز باشه ...

مشکلت چیه می تونی اینجا بگی؟

مشکلت چیه می تونی اینجا بگی؟

مشکل خانوادگی عزیزم

نمیخوام برا زندگیم اتفاق بدی بیفته همش ترس از دس دادن زندگیمو دارم 

یه چیزی هم بگم من برا حل این مشکلم نزدیک ۲ ساله توبه حقیقی کردم زیر و رو شدم نمیدونم خدا داره امتهانم میکنه یا نه

مشکل خانوادگی عزیزمنمیخوام برا زندگیم اتفاق بدی بیفته همش ترس از دس دادن زندگیمو دارم یه چیزی هم بگم ...

نگران نباش دستت به دامن خدا باشه خدا ستار العیوبه توبه واقعی رو می دونه و می بینه شبا نماز شب بخون چند روز ، و دعای معراج رو بخون طولانی نیست ولی ثواب و حاجت روایی داره

نگران نباش دستت به دامن خدا باشه خدا ستار العیوبه توبه واقعی رو می دونه و می بینه شبا نماز شب بخون چ ...

تسلیمِ مطلقِ خدا باش و این شعر مولانا رو سر لوحه زندگیت قرار بده

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر

آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر

هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر 

رنج از پی رنج آید زنجیر پیِ زنجیر 

توکلت به خدای بزرگ بشه می گذره و مشکلت حل میشه

تسلیمِ مطلقِ خدا باش و این شعر مولانا رو سر لوحه زندگیت قرار بدههر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیرآرام ...

ممنونم عزیز دلم خیر ببینی برام وقت گذاشتی توکل بر خدا ببینم چی میشه روزا سخت میگذره .انشاالله عاقبت بخیر بشم

ممنونم عزیز دلم خیر ببینی برام وقت گذاشتی توکل بر خدا ببینم چی میشه روزا سخت میگذره .انشاالله عاقبت ...

انشاالله همه چی رو بسپر به خدا درست میشه

انشاالله همه چی رو بسپر به خدا درست میشه

قربونت برم ممنونم آبجی❤️

قربونت برم ممنونم آبجی❤️

قربونت عزیزم به شماره ۱۶۴۰با همراه اول یا تلفن ثابت رایگانه تماسش (با ایرانسل نه) زنگ بزن و درد دل کن

قربونت عزیزم به شماره ۱۶۴۰با همراه اول یا تلفن ثابت رایگانه تماسش (با ایرانسل نه) زنگ بزن و درد دل ک ...

چی هست مشاوره؟

چی هست مشاوره؟

نه قشنگم، زنگ بزن هرچه می خواهد دل تنگت بگو