2777
2789

میری یه ازمایش خون میدی میگی ازمایش تیتر بتا میخوام چون بری دکتر قراره برات بنویسه پس خودت همون اول انجام بده با جوابش برو پیش دکتر زنان زایمانی که میخوای تا اخر تحت نظرش باشی و با اون زایمان کنی ، حالا اگه میخوای سزارین بشی دکتری پیدا کن سزاربن رو قبول کنه از اول بزو پیش همون دیگه بعدش خودش میگه چیکار کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ازمایشگاه یه ازمایش بتا بده صد درصد جواب بگیر مثبت بود دکتر زنان 

خودش تشکیل پرونده و... 

ازمایش سونو هرچی لارم باشه مینویسه

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

برو پیش،ماما البته اگه هزینه اش داری پیش متخصص 

تا دوران بارداریت زیر نظر دکتر باش  البته بعضیا بهداشتم میرن 

فردا برو تا آزماش بارداری بدی تا مراحل بعدی رو دکتر بگه 

میری یه ازمایش خون میدی میگی ازمایش تیتر بتا میخوام چون بری دکتر قراره برات بنویسه پس خودت همون اول ...

برم آزمایشگاه همون بگم آزمایش خون بارداری میخوام برام انجامش میدن ؟؟؟

برم آزمایشگاه همون بگم آزمایش خون بارداری میخوام برام انجامش میدن ؟؟؟

اره عزیزم فقط بگو تیتر بتا میخوام اگه ضرفا بگی ازمایش بارداری فقط بهت میگه مثبته یا نه اونوقت دوباره کاری میشه

اره عزیزم فقط بگو تیتر بتا میخوام اگه ضرفا بگی ازمایش بارداری فقط بهت میگه مثبته یا نه اونوقت دوباره ...

آهان مرسی خیر ببینی بعد گروه خونیمم بهم میگن ؟؟ چون من یادم رفته و اصلا نمیدونم چیه میترسم منفی باشه چون شنیدم گروه خونی مادر منفی باشه باید یه آمپولی بزنه

آهان مرسی خیر ببینی بعد گروه خونیمم بهم میگن ؟؟ چون من یادم رفته و اصلا نمیدونم چیه میترسم منفی باشه ...

نه اونو‌دکتر یه ازمایش کلی قراره برات بنویسه ازجمله گروه خونی و هپاتیت و ایدز و خیلی چیزای دیگه اونجا خودش مینویسه به وقتش نگران نباش