2777
2789
عنوان

کسی محلول گیاهی یلدا برای شپش استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3464 بازدید | 22 پست
باشه مرسی اینم میگیریم الان شونه فلزی هم گرفتم

اصلا بادام تلخ بزنی نه شونه میخاد نه چیزی من یه سری باردار بودم از مهمون گرفتم فقط یه بار زدم صبح رفتم حموم دیدم هرچی شپش مرده رشکا هم پوک شده حالا شما برای اطمینان دوبار تو فاصله ی چهار روز بزن روبالشی هم بشور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بآ آب داغ بشور. هربار سرشو پاکسازی میکنی روبالشتیشم بشور

هرصبح می‌شورم حتی قبل شپش هردو روز درمیان که همه می‌رفتیم حموم روبالشتی وملاحفه هامیشستم واقعا نمی‌دونم ازکجاافتاده توماهاش

هرصبح می‌شورم حتی قبل شپش هردو روز درمیان که همه می‌رفتیم حموم روبالشتی وملاحفه هامیشستم واقعا نمی‌د ...

بخاطره بهداشت محیطه ولی شیرینی‌جات بخوره تشدید میشه به تمیزی ربط نداره کسی داشته باشه ازش میگیره من جایی که ازدواج کردم پرجمعیت اولین بار خون گریه میکردم خیلی چیزارو امتحان کردم انواع اقسام شامپو شیمیایی تا نفت واسپند وسرکه هیچکدوم فایده نداشت الانم گاهی روغن بادام میزنم به موهام تا نگیرم به شدت میگن شپش زیاد شده 

اصلا بادام تلخ بزنی نه شونه میخاد نه چیزی من یه سری باردار بودم از مهمون گرفتم فقط یه بار زدم صبح رف ...

ببخشید عزیزم منم باردارم شوهرم موهامو نگاه کرد گفت از این سفیدا تو موهات پره ولی خب شپش نیست فقط این تخماشون هست سفیدا ک ب مو میچسبن 

نمی‌دونم چیکار کنم کلا از رو موهام برن 

روغن بادام تلخ بزنم بعد چند دقیقه بشورم؟

بعدش شونه مخصوص بگیرم دونه سفیدا میریزن دیگه؟

ببخشید عزیزم منم باردارم شوهرم موهامو نگاه کرد گفت از این سفیدا تو موهات پره ولی خب شپش نیست فقط این ...

باید حداقل چند ساعت رو مو بمونه دیگه تخماش میمیرن پوک میشن نیاز به شونه نیس زدی زدی نزدی هم هم خود به خود میرن من شب گذاشتم رو موهام صبح رفتم حموم شونه کردم همه ریخت تو حموم ولی شما یکی دوساعت بزار یکم تنده بوش