سلام ( میدونم طولانیه اما لطفاً تا آخر بخونین )
من یه دختر 14 15 ساله هستم
مشکل من اینه که دوست داشتم پسر به دنیا میاومدم ، خیلی از اینکه دخترم ناراحتم، خانما لطفاً نیاین بهم حمله کنین ، من نمیگم دختر بودن بده ، اما من واقعا هیچ چیم به دخترا نمیخوره ، سلیقم پسرونست تفکرم پسرونست ، حتی صدامم کمی پسرونست ، من از آرایش و لباس مجلسی دخترونه و رنگ های مثل صورتی و اینا و کفش پاشنه بلند و اینا و و کلا چیزایی که دخترونست حاااالم به هم میخوره ، یعنی دقیقا حس پسری رو دارم که بدنش تبدیل به دختر شده و مجبوره با روح پسرونه و بدن دخترونه ، اونم تو ایراااان زندگی کنه ، بر عکس عاشق چیزای پسرونم مثل موتور و لباس های پسرونه یا دعوا ، لاتی حرف زدن ، و کلا انگار پسرم ، واقعا سعی ندارم ادا پسرا رو در بیارم بخدا دست خودم نیست ، یا مثلا از موی بلند بدن میام موهای پسرونه و کوتاه دوست دارم یا از صدای نازک دخترونه خوشم نمیاد صدای پسرا رو بیشتر دوست دارم ، دوستان اینکه میگم بدم میاد منظورم این نیست که دختر بودن و چیزای دخترونه بده ، اما من دوستشون ندارم ، مثلا من وقتی به این فکر میکنم که پسرا میتونن موتور سواری کنند حتی از 12 یا 10 سالگی ، و نصف شب تو خیابون سرعت برن ولی دخترا نه ،دلم میخاد خودمو از ساختمون چهل طبقه پرت کنم پایین ، و اینکه زور دخترا و زنا هیچوقت اندازه زور پسرا و مردا نیست ، و پسرا روحیه خشنی دارن ، من روحیه خشنی دارم ، و دعوایی هستم ،اصلا نمیتونم اینو بپذیرم و تحمل کنم که دختر به دنیا اومدم و زور مردا و پسرا از من بیشتره و اگه دعوا شد نمیتونم بزنمشون ،من عاشق موتور هستم ،عاااااشق ، وای نمیتونم سوار شم چون دختر به دنیا اومدم ، واقعا نمیتونم اینو تحمل کنم ، از همه چیزای دخترونه متنفرم و عاشق چیزای پسرونه هستم ، شما پسری رو تصور کنین که یه عمر به عنوان یه پسر و مرد زندگی کرده ، اما الان تو بدن یه دختر به دنیا اومده ، و باید به عنوان یه دختر زندگی کنه ، الان دقیقا همچین حسی رو دارم ، واقعا نمیدونم چیکار کنم ، یا مثلا خاستم موتور سوار شم بابام نمیزاره ، چون دخترم ، دارم روانی میشم