2777
2789

دوستت ندارم

به چه زبونی بگم از زندگیم برم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه که بودم همه بهم میگفتن اضافه ، بچه اضافه ... اضافی... 

حس میکنم خیلی تو روحیاتم تاثیر بد گذاشت همیشه اعتماد به نفس کمی داشتم 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بی پدر مادر،پدر و مادرم فوت شدن

اونم چرا؟چون صابکارم فروشنده مثل من نمیتونست پیدا کنه،نزدیک عید بود دعوامون شد گذاشتم رفتم از مغازه،زنگ زد اینجوری گفت،اون لحظه گوشی از دستم افتاد از شدت ناراحتی،بعد یکسال گریه کرد ازم حلالیت خواست زبانن بخشیدمش ولی قلبی ...هیچوقت از یادم نمیره

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
عزیز ترین آدم زندگیم سر یک کار بچگانه بهم گفت کاش میمردی ولی اینکارو نمیکردی🙂💔

مثل من، دقیقامنم این جمله رو از عزیزنرین ادم زندگیم شنیدم که گفت به حق فاطمه زهرا الهی بمیری من یک لحظه شوک شدم باورم نمیشد یکهو گفتم چییی بمیرم ؟! گفت اره ان شاء الله میمردی بمیری ومن همونجا اشکم ریخت چون باورم نمیشد خیلی برام ناباورانه بود 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

زندگی که درآن هستیم پر از غم و حرف هست .خودتون رو خالی کنید اینجا بهترین جا هست که حرف های تلخ خود را بنویسم تا بتوانیم فراموش کنیم .

تا بفهمیم اون حرفا بی ارزش ترین حرفای جهان بود و ما او رو بی جهت بزرگ دیدیم 

بعد از نوشتن هر متنی که در این تایپیک می‌نویسید او متن رو بیش از سه بار بخونید آنگاه متوجه خواهید شد شما باارزش ترین آدمای روی زمین هستید و تک تک این حرفا به خاطر حسادت و بالا بودن ارزش شما در جهان داشته