2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نی نی هم که مثل مورچه ی من معجزه ی خداجونهههعزیزدلمدلم براش ضعف رفتدخمل خودممم🤩🤩🤩

ای جووووووونم تبریک میگم بهت عزیزم😍ان شاالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیری🥰

امضام واسه جوجه ی اولمه ولی این دومی هم خیلی بیشتر از قبلی معجزه ی خدا بود ۳ سال منتظرش بودم❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

میشه علایمت مخصوصا اینکه صورت عوض شده یا نه بگی تغییراتت چطوره

صورتم اصلا عوض نشده فقط شکمم خیلی بزرگ شده و نافم زده بیرون هرکی میبینم میگه دوقلو داری😄

موقع دخترم عاشق کشک و سالاد شیرازی بودم ولی الان خیلی بستنی و ماست سرد دوست دارم😋

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

صورتم اصلا عوض نشده فقط شکمم خیلی بزرگ شده و نافم زده بیرون هرکی میبینم میگه دوقلو داری😄موقع دخترم ...

اگه دماغتو و لبات اصلا تغییر نکنه پسره منم تو اولی عاشق سالاد شیرازی و هر چی که نمک داشت ولی الان گوجه و خیار بخورم خیلی چیزارو نمیتونم بخورم حتی تخمه هم دوس ندارم

اگه دماغتو و لبات اصلا تغییر نکنه پسره منم تو اولی عاشق سالاد شیرازی و هر چی که نمک داشت ولی الان گو ...

ان شاالله جنسیتش همونی باشه که دوست داری و سالم و صالح بیاد بغلت😍

موقع دخترم اولین تکونش رو ۱۶ هفتگی متوجه شدم این بارداریم اولین تکونش ۱۱ هفته و ۳ روز🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاالله جنسیتش همونی باشه که دوست داری و سالم و صالح بیاد بغلت😍موقع دخترم اولین تکونش رو ۱۶ هفتگی ...

منم دقیقا تو دخترم اولین تکوناش ۱۶ هفتگی بود انشاله این یکی هر چی دوس داری بشه نگفتی ان تی چی حدس زدن

منم دقیقا تو دخترم اولین تکوناش ۱۶ هفتگی بود انشاله این یکی هر چی دوس داری بشه نگفتی ان تی چی حدس زد ...

دخترم دوست داره خواهر داشته باشه ولی خودم دوست دارم پسر باشه😊البته مطمئنم هرچی خدا برام بخواد قطعا خیر و صلاحم همونه و راضی ام به رضای خدا🥰

دکتر سونو گفت ۷۰ درصد دختره ولی دل نبند تا انومالی جنسیت قطعی مشخص بشه

دکتر خودم که سونو رو دید گفت از عکسش و تجربه ام میگم پسره ولی بازم صبر کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جووووووونم تبریک میگم بهت عزیزم😍ان شاالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیری🥰امضام واسه جوجه ی اولمه ...

ممنونم از لطف و محبتت دوست خوبم😍❤

پس زیادی عزیزن این دوتا مورچه ی شما🤩🥲

خدا برات حفظشون کنه

بالندگی شون رو ببینی

دخترم دوست داره خواهر داشته باشه ولی خودم دوست دارم پسر باشه😊البته مطمئنم هرچی خدا برام بخواد قطعا ...

راستی عکس ناف دخترتو بفرست بگم جنسیت اینو البته اگه بعد دخترت سقط نداشتی

ممنونم از لطف و محبتت دوست خوبم😍❤پس زیادی عزیزن این دوتا مورچه ی شما🤩🥲خدا برات حفظشون کنهبالندگی ...

ممنونم از دعای خیرتون😘❤️

امیدوارم این نی نی مایه ی آرامش و روشنی چشمتون باشه😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40