2777
2789
عنوان

اگه ناامیدی بیا 🤍

118 بازدید | 10 پست

اینو توی اینستا دیدم

اینجا برات میزارمش. منو خیلی آروم کرد.

حالا هم اپلود کردم برای تویی که دلت شکسته برای تویی که امیدت رو ناامید کردن 🤍🤍🌹🌹🌹

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

چقدر عالی بود مرسی دوست داشتم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی دعام کن تودلیم خطر سقط داره ...دیگه جون ندارم خدا خودش داد الانم اینجوری داره جیگرمو میسوزونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

عزیزم🤍انشاالله سال دیگه همین موقع تاپیک بزنی در مورد بزرگ کردن نی نیت مشورت بگیری

ممنونم گلم 

امیدوارم شما هم حاجاتت برآورده به خیر بشه ♥️

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

کاش صدای طرف مهربون تر بود🥲😂♥️

😂😂😂حقیقتش من خودم بدون صدا نگاه کردم چون ایرپادم پیدا نمیشد🤍ولی اصل قضیه خیلی دلگرم کننده بود

اسی دعام کن تودلیم خطر سقط داره ...دیگه جون ندارم خدا خودش داد الانم اینجوری داره جیگرمو میسوزونه

قربونت برم چشم

براش ایت الکرسی میخونم الان

به خدا خوشبین باش

همونی که بهت بچه داده همون هم حفظش میکنه

قربونت برم چشمبراش ایت الکرسی میخونم الانبه خدا خوشبین باشهمونی که بهت بچه داده همون هم حفظش میکنه

مرسی فدای قلب مهربونت💋۴روزه کارم شده استراحت خیلی میترسم ۵ماه بزرگش کن جنسیتشو بفهم ذکقشو بکن یهو اینجوری شه

دارم میمیرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏