2777
2789
عنوان

کیا تازگی سیسمونی خریدن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 67 پست
ممنونم فقط ببخشید اینکه مثلن سایز یک شلوار بلوز تیشرت و همه چیزش گرفتین؟ از چه سایزهای ست بخرم؟

آره من شلوار و تیشرت و بلوز از همه سایزا به تعداد 4 تا گرفتم 

خود به خود ست میشه 

مثلاً از این رنگ و مدل شلوار هم بلوز داشت هم تیشرت هم تاب هم زیر دکمه دار هم شورت من هر کدومو میخواستم برمیداشتم 

خونگی ها حالا زیاد مهم نیست ولی بیرونی ها رو حتماً ست بگیر 

فقط سایز 0 و ۱ و ۲ بیرونی رو سرهمی بگیری بچه راحت تره 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ممنونم فقط ببخشید اینکه مثلن سایز یک شلوار بلوز تیشرت و همه چیزش گرفتین؟ از چه سایزهای ست بخرم؟

مثلاً اگه بچت واسه تابستونه بلوز نیاز نمیشه... فقط یه دونه بگیر که بعد حموم یکی دو ساعت تنش کنی که یه وقت خدایی نکرده نچاد

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچت 3 کیلو به بالا هستش فقط یه دست صفر بگیر که تو بیمارستان تنش کنی 

یک بپوش 

بچه نوزاد هرچی لباسش گشادتر باشه راحت تره موقع پوشیدن و دراوردن اذیت نمیشه... 

آره من شلوار و تیشرت و بلوز از همه سایزا به تعداد 4 تا گرفتم خود به خود ست میشه مثلاً از این رنگ و م ...

ممنون عزیزم خیلی کمکم کردی🙏🏻💐

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

سلام شما خریداتونو انجام دادین؟چقدر هزینتون شد؟کجا خرید کردین و چیا گرفتین؟

سلام عزیزم من دیر ب دیر نی بام سایت

کلا شد۶۰م با تخت و‌کمد

بیشترشو خریدم 

من مشهدم از بازار فردوسی ت خسروی خریدم عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30