2777
2789
عنوان

کورتاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 42 پست
هفت میلیون ازم پول گرفت.تو مطب جیغ میزدم می‌گفت ساکت باش الان شوهرت میفهمه تو بهش استرس میدی کسایی ه ...

عزیزم میتونی بری ازش شکایت کنی 

کورتاژ باید بری اتاق عمل استریل شده و بیهوشی کامل 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدون سونو‌چطور تشخیص دادن و اینکه حتما باید اتاق عمل می‌رفتین که اگه بیمار به مراقبت بعد از عمل نیاز داشته باشه همه چی در دسترسه مثل نیاز به خون اکسیژن...و استریل هست دکترتون عوض کنین

خودت نباید قبول می کردی کورتاژ بدون اتاق عمل و بی هوشی انجام بده

من سنم کمه اصلا در مورد اینجور چیزا اطلاعات نداشتم اینقدر دست وپاچه شدم به شوهرم گفتم موضوع رو گفت هرچی که لازمه رو بگو انجام بده سلامتین مهمتره ولی تو اتاق زجرکش شدم پاهام می‌لرزید وگریه میکردم از درد 

چرا ؟ سرپایی با اتاق عمل فرقش چیه

متخصص بی هوشی بالاسرت هست

درد متوجه نمیشی

بعد عمل به بخش منتقل میشی و داروهای لازم زیر نظر دکتر و پرستارها بهت تزریق میشه تا خدایی نکرده دچار مشکلات بعد کورتاژ نشی

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

هیچی ندادهفقط مفنامیک اسید.لووفلوکساسین۵۰۰.دروسپیرنون.شیاف دیکلوفناک.ترانگزامیک اسید۲۵۰.آزیتزومایسین ...

اینا که یه عالمه خشک کننده 

این دکتر نفهمت باید یه تعداد قرص آهن و آمپول تقویتی بهت می‌داده 

الان که نداده خودت برو داروخونه بخر

من سنم کمه اصلا در مورد اینجور چیزا اطلاعات نداشتم اینقدر دست وپاچه شدم به شوهرم گفتم موضوع رو گفت ه ...

قطعا دکترت عوض کن و اصلا پیشش نرو

و سونو ببر پیش دکتر دیگه و باهاش مشورت کن برای فریز کردن رحم

حالت تهوع غیر طبیعی هست پیگیر باش خطرناکه

من ۲بار تو اتاق عمل کورتاژ شدم،اصلا تهوع نباید داشته باشی

و قطعا ازش شکایت کن

کارش سَلاخی یک آدم زنده بوده اونم تو محیط پر از میکروب مطب

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

سلام من مشهدم

منم مشهدی هستم،ایشون دکترم بودن

برو پیش متخصص و جراح زنان

خانم دکتر زهرا مشایخی

تو کوثر هست

بزن اینترنت اطلاعاتش میاد