2777
2789
عنوان

کورتاژ

767 بازدید | 42 پست

سلام دوستان کسی تا حالا سابقه کورتاژ داشته

من از قبل عید خونریزیم شروع شد فکر کردم پریود شدم بعد پاک شدم به فاصله ی دوروز شروع شد خونریزی شدید

بگم که خونه تکونی سنگین هم انجام داده بودم فرش شسته بودم همون شبش کمردرد بدی گرفته بودم ورفتم دستشویی یک لخته بزرگ افتاد 

خونریزیم قطع نمی‌شد مفنامیک اسید می‌خوردم تا کمترشه تا اینکه چهارشنبه رفتم دکتر گفت حتما سقط کردی 😔

الان بعد سه روز که کورتاژ شدم حالت تهوع دارم از چی می‌تونه باشه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سقط کردی عزیز 

کورتاژ هم بقایای بچه داخل رحم هست رو با دستگاه تیکه تیکه بیرون میارن تا پاک بشی چون با دارو پاک نشدی 

حتما استراحت کن و تقویتی استفاده کن و غذاهای مقوی مثل آب جوجه 

حتما خون ریزی تمام شد برو سونو که مطمعن بشی بقایاش چیزی نمونده باشه 

استراحت چند ساعته پس از عملحدودا دو ساعت در کلینیک، بیمارستان یا مطب استراحت خواهید کرد.استفاده منظم از نوار بهداشتیبه دلیل وجود خونریزی یا لکه بینی لازم است از نوار بهداشتی استفاده کنید. (استفاده از تامپون در این دوران ممنوع است.)عدم فعالیت شدید یا بلند کردن اجسام سنگینممکن است در چند روز اول پس از کورتاژ دچار گرفتگی عضلانی شوید. به همین خاطر باید از فعالیت شدید یا بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید.مصرف مسکن برای تسکین درد و عدم استفاده از آسپرینطبق توصیه پزشک برای گرفتگی یا درد مسکن مصرف کنید. آسپرین یا برخی داروهای ضد درد دیگر ممکن است خونریزی را افزایش دهند. به همین دلیل باید تنها داروهای توصیه شده از سمت پزشک را مصرف کنید

سقط کردی عزیز کورتاژ هم بقایای بچه داخل رحم هست رو با دستگاه تیکه تیکه بیرون میارن تا پاک بشی چون با ...

چجوری خودم نفهمیدم باردارم😔

موقع موعد پریودم چندتا بی بی چک زدم منفی بود8روز عقب انداخته بودم ولی منفی بود

چجوری خودم نفهمیدم باردارم😔موقع موعد پریودم چندتا بی بی چک زدم منفی بود8روز عقب انداخته بودم ولی من ...

عزیزم حداقل باید ده دوازده روز بگزره اونم دقیق مشخص نمیشه گاهی با تست باید آزمایش میدادی

عزیزم حداقل باید ده دوازده روز بگزره اونم دقیق مشخص نمیشه گاهی با تست باید آزمایش میدادی

تو این یکماه همسرم می‌گفت چقدر اخلاقت عوض شده همش گریه میکردم روز عصبی میشدم 

نگو یک مرگم بوده خودم خبر نداشتم😔

تا پامو گذاشتم تو مطب گفت سقط شده باید کورتاژ کنی

دکتره هم اصلا بیهوش نکرد سرپایی انجام داد خیلی زجر آور بود

می‌گفت نه درد نداره یه ربعه تموم میشه 😭

تو این یکماه همسرم می‌گفت چقدر اخلاقت عوض شده همش گریه میکردم روز عصبی میشدم نگو یک مرگم بوده خودم خ ...

خودت نباید قبول می کردی کورتاژ بدون اتاق عمل و بی هوشی انجام بده

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

به نظرم باردار نبودی الکی گفته چرا خودتو دست دکتر دادی کورتاژ ضرر داره 

اگر بقایا داشتی هم خودش با خونریزی دفع میشد 

حالت تهوع نمیدونم برای چی هست ولی به دکتر دیگه ای مراجعه کن 

به این دکتر دیگه اعتماد نکن

دکترت کاراشتباهی کرده باید می‌فرستاد اتاق عمل و بیهوشی کامل

هفت میلیون ازم پول گرفت.

تو مطب جیغ میزدم می‌گفت ساکت باش الان شوهرت میفهمه 

تو بهش استرس میدی 

کسایی همینجوری خونریزی دارن هم کورتاژ میشن؟