2777
2789
عنوان

کم کاری تیرویید نوزادان

229 بازدید | 47 پست

سلام کسی بوده نوزادش کم کاری تیرویید داشته باشه یا بین آشناهاش نوزادی بوده کم کاری تیرویید داشته باشه دور از جون همه بچه ها از لحاظ جسمی ویاذهنی مشکلی نداره که لطفا بدون مراعات حالم هر چی میدونید بگید منم نوزادآبجیم کم کاری تیرویید داره از ۱۱ روزگی قرص لووتیروکسین بهش میدیم خواهرم خیلی نگرانه؟

ایا واقعا نگران کننده است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسرم وقتی دو ماه بود فهمیدم تیروئید داره سوالی داری بپرس

الان ۱۵ ماهشه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
حتی اگر قرص هم بخوره؟؟

من خودم کم کاری دارم اینکه تشخیص ندن خیلی بده من سه بار آزمایش دادم تشخیص ندادن چون خیلی از این آزمایش ها اشتباه در میاد 

من قرص میخورم همچی خوبه به جز عرق کف دست و پام 

سلام گلم توروخدا راستشو بگوها از نظر ذهنی وجسمی مشکلی نداره

نه اصلا و ابدا

خدا نکنه

این چه حرفیه

هیچ اتفاقی نمیفته به شرطی که تحت نظر غدد اطفال خوب باشه قرصشو سرساعت بدین و اینکه هروقت دکتر گفت ازمایش بدین 

بچه چند وقتشه؟ 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
میدونم ی مادری و این سوالارو میپرسم سختته ولی منم خیلی نگرانم دلشوره واضطراب ولم نمیکنه

نه اصلا سختم نیست

منم تمام این سوال هارو از پزشکش پرسیدم و به حرفم میخندید

اگه نمی‌فهمیدین خطرداشت خداروشکر ک فهمیدین ک چاره داره

نه اصلا و ابداخدا نکنهاین چه حرفیههیچ اتفاقی نمیفته به شرطی که تحت نظر غدد اطفال خوب باشه قرصشو سرسا ...

۱۳ روزشه من شب وروزم گریه است از تولد بچم به جای اینکه شاد باشم ناراحتم کفرهه ها ولی دلم داره میترکه ولی قربون خدایی خدا بشم پسرمو سپردم به خودش 

۱۳ روزشه من شب وروزم گریه است از تولد بچم به جای اینکه شاد باشم ناراحتم کفرهه ها ولی دلم داره میترکه ...

بازم خیلی زودتر از من فهمیدی

ببین من پسرم وقتی ۳روزه بود بردیمش غربالگری اونجا گفتن تیروئیدش مشکوکه بیارید تکرار کنیم

بردیم تکرار کردن گفتن نه اکی هست  مشکلی نیست

الهی خدا ازشون نگذره الهی که خیر نبینن

همش تو دلم استرس داشتم وقتی ۲ماه شد به دکترش گفتم ازمایش نوشت بردیمش ازمایشگاه شخصی اونجا فهمیدم عددش شده ۱۳و نیم

سریع بردمش فوق تخصص غدد اطفال قرص داد گفت یک ماه دیگه ازمایش بده سر یک ماه از ۱۳.۵ رسیده بود به ۳ 

الانم که هر چند ماه ازمایش میدیم و قرصشو مرتب میخوره

منم خیلی گریه کردم داغون شدم ولی درآخر گفتم خداروشکر که چاره داره 

من خودمم کم کاری تیروئید دارم البته من وقتی تقریبا ۲۴سالم بود متوجه شدم