2777
2789

خانوما توروخداااا بنظرتون این ساسه؟ بخدا تا صبح کابوس دیدم نتونستم اتاق بخوابم ... همین یدونه رو تختمون بود ... فقط بگید چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم اینه اگر ساسه چیکارکنم ریشه کن شن باهوش

این یکیو پرت بزن بکشش تا نزاییدن بدتر شه

حشرس بیشتر ساس نیس

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

خود ساسه . زیادم هستن مطمئن باش تشک و بدی بالا زیر چوب تشک پر ساسه😖😖 باید سم پاش خبر کنی حتما 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

سلام. تاپیکمو بخونید. ما توی سه ماه ساس خونمونو ریشه کن کردیم. ضمنا ساس دستوپای دراز و شاخک قابل مشاهده نداره این شبیه ساس نیست. گزیده میشید شبا؟ جایی اثر مدفوع ساسو دیدین؟ شبیه نقطه های سیاهه

سلام. تاپیکمو بخونید. ما توی سه ماه ساس خونمونو ریشه کن کردیم. ضمنا ساس دستوپای دراز و شاخک قابل مشا ...

سلام عزیزدلم ...گزیده نشدیم عزیزم همین یدونه بود من دیشب کل اتاقو ریختم تمام درزهای تخت رو نگاه کردم هیییییچی نبود ... من شبش رفته بودم پارک نمیدونم از اونجا اومده باهام یاچی .. سم زدیم هزاربار چک کردیم چیز دیگه ای ندیدیم .. عزیزم ازتون یک دنیا ممنونم الهی خدا بهتون بهترینارو بده

سلام عزیزدلم ...گزیده نشدیم عزیزم همین یدونه بود من دیشب کل اتاقو ریختم تمام درزهای تخت رو نگاه کردم ...

پس اصلا نگران نباشید اگه حتی یدونه ساس هم باشه مثل کک هر شب گزیده میشید. احتمالا کنه بوده