2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه روزی تصمیم داشته باشم ۶ الی ۷ سال بعد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تیکر الکیه؟ 

بچه اول 8سالش بود  دوم اومد دوست داشتیم

اگه خودت دوست نداری بیشتر سختت نیشه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

من خودم اگه یروز بخوام بچه دار بشم تو یه تایمی شیر به شیر میزنم بعد چند سال کلا از پوشک و اینجور چیزا در میام

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چون شوهرت قرار نیست بچه رو تر و خشک کنه وگرنه اگه با خودش بود نمیخاست قرار نیست همه بچه دوم بیارن نم ...

اره منم همینو ب خودم میگم از هیچ لحاظ دوست ندارم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر الکیه؟ بچه اول 8سالش بود دوم اومد دوست داشتیماگه خودت دوست نداری بیشتر سختت نیشه

ماه قبل فکر کردم باردارم 

بله الکی هست نمیتونم حذفش کنم بلد نیستم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه واقعا میخای نباید بزاری زیاد بگذره،من الان دخترم ۱۰سالشه هرچی اقدام میکنم نمیشه چن ساله

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

بچه بنظرم پشت هم خوبه دوتا با تفاوت سنی زیاد نه همبازی میشو نه برای درس و مشق کمک هم میشن نه همو درک میکنن بعدم تازه ادم از دستشویی و شیرخشک و گریه های اولی راحت شده دوباره دومی شروع میشه😅