2777
2789
عنوان

رژیم آب درمانی

381 بازدید | 19 پست

سلام . یه هفته گذشته و من با رژیم خام گیاهخواری 3کیلو کم کردم . 

تاپیک قبلی هم گفته بودم میخوام رژیم آب بگیرم نشد . 

89کیلو بودم . الان 86کیلو هستم . 

امروز شنبه 1404/1/30 از صبح که آب جوش میخورم .  احساس سبکی میکنم . 

قراره هرروز تا 45روز بیام و بگم چیشد و هرروز چقدر کم میکنم . 

هرکسی هم مایل بود میتونه بگه باهم بگیریم 

وزن فعلی 86

قد161

وزن هدف50

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصولیه؟!

اره برو سرچ کن تو بسیایر از کشورها برای درمان بیماری و سرطان استفاده میشه

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱
من ضعف میکنم سرگیجه میگیرم

اه مم کم خونی دارم لجم گرفته معلوم نی تا کی دووم بیارم

منو با خودت ببرچیکار کنم؟وزنم ۷۵ قدم ۱۶۵

بیا با هم بگیریم تو که وضعت از من بهتره . 

فقط باید آب بخوریم شب و روز اگه احساس ضعف کنیم میتونیم کمی به آبمون عسل اضافه کنیم بخوریم 

از شما چه پنهون میخوام صبحا پیاده روی کنم . 

ورزش نمیشه من میمیرم اونوقت فقط پیاده روی یک ساعته

بیا با هم بگیریم تو که وضعت از من بهتره . فقط باید آب بخوریم شب و روز اگه احساس ضعف کنیم میتونیم کمی ...

تا چند وقت؟

غش نکنیم؟

الکترولیت های بدن مون میره

حتما نمک هم باید خورد خیلی خطرناکه

با این حال حاضرم خطر کنم🤣🤣🤣🤣

منم ۱۶۱ خیلی کم نیست ۵۰ کیلو؟؟

نی قیلون میشی

بهداشت بهم گفت ۵۸ نرماله برات 

اگر احساس کردی داری خیلی لاغر میشی همونجا نگهش دار

سوره طلاق“وَمَن يَتَوَكَّل عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسبُهُ” و هر کس بر خدا توکل کند، خداوند برای او کافی است

تا چند وقت؟غش نکنیم؟الکترولیت های بدن مون میرهحتما نمک هم باید خورد خیلی خطرناکهبا این حال حاضرم خطر ...

نه بابا چیزی نمیشه نترس😂😂

منم ۱۶۱ خیلی کم نیست ۵۰ کیلو؟؟نی قیلون میشیبهداشت بهم گفت ۵۸ نرماله برات اگر احساس کردی داری خیلی لا ...

نمیدونم والا . ولی آرزو دارم 50کیلو بشم 60کیلو رو نمیپسندم😂

امروز یکشنبه 1404/1/31 روز دوم رژیم آب درمانی . 

صبح جوگیر شدم  پیاده روی کردم اونم سه ساااعت  درسته که همراهم آب داشتم ولی از وقتی به خونه رسیدم وسوسه شدم برم بخورم به زور جلوی خودمو گرفتم . خیلیییی بدنم خسته هست .عین مرده ها افتادم یه گوشه حوصله هیچ کاریو ندارم . میگن روزای اول خیلییی سخته الان میفهمم😶

85کیلو شدم🎉

امروز یکشنبه 1404/1/31 روز دوم رژیم آب درمانی . صبح جوگیر شدم پیاده روی کردم اونم سه ساااعت درسته ...

احسنت آفرین به پشتکارت 👍❤❤❤

منم هدف و انگیزه گرفتم ک ادامه بدم

سوره طلاق“وَمَن يَتَوَكَّل عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسبُهُ” و هر کس بر خدا توکل کند، خداوند برای او کافی است