2777
2789

سلام دوستای گلم..

میشه لطفا بهم بگین که یه ارایش شیک و ملایم چطوریه؟!(واسه بیرون رفتن و مجلس)

اگه ممکنه قدم به قدم یاد بدین

ممنون میشم...

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

اینجا نمیتونی یاد بگیری برن نت دانلود کن 

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی ب مکانش داره

البته اینا نظرای منه

من کلا جیغ و جلف نمیپسندم

واسه بازار و بانک و جاهای یکی دوساعته ضدافتاب و ی خط چشم ورژ گونه ملایم و رژو خط

البته ابروهام همیشه مرتبه بامداد و رنگم میزارم

واسه مهمونی کرم ارایشی خط چشم کشیده تر و رژ و لاک ست میکنم

ارایش هاش همچینم سبک نیس

آرایش سبکم داره

بعدم همه رو که لازم نیست یاد بگیری،در حد نیاز

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

به نظرم کسی الان شیک و با کلاس هست که به جای هزینه برای انواع و اقسام کرم پودر و هزارتا چیز دیگه...محصولاتِ مراقبت و ترمیم پوست بگیره د ضد آفتاب های عالی....

و آرایش نکنه...و به یک مداد چشم و یک رژ خیلیییییییییییییی سبک که رنگش طبیعی رنگِ لب باشه اکتفا کنه...

من خودم شخصا یک ساله ارایش نمیکنم....

و احساس میکنم ادمایی که بدون آرایش و پوشش مرتب و عطر خوب و دندون های تمیزی دارن فوق العادا شیکن....

البته من دندونام نیاز به رسیدگی و درمان داره بعضی هاشون

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم
بستگی ب مکانش داره البته اینا نظرای منه من کلا جیغ و جلف نمیپسندم واسه بازار و بانک و جاهای یکی د ...

اره من خودم یه ارایش ملایم می پسندم،نمیخوام جلف باشه حتی واسه نزدیک ترین عروسی ها

مرسی از راهنماییت

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
به نظرم کسی الان شیک و با کلاس هست که به جای هزینه برای انواع و اقسام کرم پودر و هزارتا چیز دیگه...م ...

اینم حرفیه...

واقعا جالب بودااااااا راست میگی

من یه پوست تقریبا خوب و سفید دارم(بدون جوش و لک و آکنه و کک و مک)چطور می تونم ازش خوب مراقبت کنم؟؟

من یه پوست تقریبا خوب و سفید دارم(بدون جوش و لک و آکنه و کک و مک)چطور می تونم ازش خوب مراقبت کنم؟؟

صد افتاب مرطوب كنتده خوب و يه دونه فيس براش 

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.