2777
2789
عنوان

دلم میخاد بمیرم مسیر کنکور ارشدم فرسایشی شده نمیتونم درس بخونم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 28 پست
درسته بقیه درکمون نمیکنن ولی خودمون که میتونیم خودمون رو درک کنیم پس با خودمون دوست باشیم و به خودمو ...

نه دولتی بودم، هزینه ک بابام گفت منظورش واسه کتاب های تست و کنکور بود

نمیبینن مردم واسه بچه هاشون ک دانشگاه ازاد بودن چقدر هزینه میکنن

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
میفهممت کلا درس خوندن زیاد باعث میشه آدم افسردگی بگیره ازش زده بشه چقدر دیگه وقت داری ؟ بنظرم حتما ت ...

تو هم پشت کنکوری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دولتی بودم، هزینه ک بابام گفت منظورش واسه کتاب های تست و کنکور بودنمیبینن مردم واسه بچه هاشون ک د ...

کاش خانواده منم هزینه میکردن منت میزاشتن ولی همین کارم نمیکنن ی کتاب تست یا کمک درسی ندارم هیچ کلاسی منو نمیفرستن ولی ازم توقع دارن 

کاش خانواده منم هزینه میکردن منت میزاشتن ولی همین کارم نمیکنن ی کتاب تست یا کمک درسی ندارم هیچ کلاسی ...

هردوش خیلی بده واقعا، هم شرایط من هم تو، منت گذاشتنشون هم زخم زبونه کلی بخاطر حرفاشون قلبم میشکنه درحالیکه ادم زودرنجی نیستم اصلا

دیگه خانواده ها خل دارن میکنن ما بچه ها رو😢

حالا هزینه انچنان هم نکردن بگم وای خیلی هزینه کردن حق دارن کلا ۴ تا کتاب خریدم طی ۲ سال

هردوش خیلی بده واقعا، هم شرایط من هم تو، منت گذاشتنشون هم زخم زبونه کلی بخاطر حرفاشون قلبم میشکنه در ...

اره واقعا بچه های مردم رو نمیبین که چقدر براشون خرج میکنن و هواشونو دارن

نمیدونم چرا از پایان نامش از کنفرانس هاش همه چیزش میترسم

اخه اصلا ترس نداره 

به پایان نامه مسلط باشی پرسش ها رو راحت پاسخ میدی 

کنفرانسم کاری نداره که 

فقبلش تمرین میکنی کلی

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

اخه اصلا ترس نداره به پایان نامه مسلط باشی پرسش ها رو راحت پاسخ میدی کنفرانسم کاری نداره که فقبلش تم ...

براشما کاری نداره برامن سخته  مگر اینکه یه مشوق داشته باشم هلم بده به جلو 

لایک نکنید .توروخدا 
من خودم ارشدم و ارشد دولتی .چون رشته منم فقط دولتی داشت.فقط اینو بدون فکر کن الان ارشد گرفتی چی میشه ...

نخونم خیلی بد میشه فکرمیکنن هوشم کم بود ک نتونتسم قبول شم خیلی سخته درحالیکه من تو زندگی شخصیم افسردگی گرفته بودم و کسی نمیدونس

براشما کاری نداره برامن سخته مگر اینکه یه مشوق داشته باشم هلم بده به جلو

من صرفا داشتم امیدواری میدادم بهت😂

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷