2777
2789

۳۰ یا ۴۰ که از پیشمون رفتن و مارو واسه همیشه تنها گذاشتن،مُردگان همانند کسایی هستند که افتادن تو دریا و در حال غرق شدنن و مدام دست و پا می‌زنند و دستشون به سوی دنیا و زندگان درازه با خیراتی فاتحه ی یا صلواتی دستشون رو بگیریم،خیلی ظالمانه است کسایی که باهاشون عمری زندگی کردیم کلی خاطرات ساختیم با چند سال رفتن از پیشمون فراموششون کنیم،خواهشا بفکر فرو بروید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم میگن مرده ها همیشه چشمشون به دنیاست،که خیراتی صدقه ی چیزی هدیه کنیم ب روحشان

اینکه بله عزیزم ولی اینکه گفتید داخل اب دریا دست و پا میزنن و اینو گفتم 

ولی خیلی خوبه براشون فاتحه بفرستیم من حتی از کنار قبرستان هم رد میشم فاتحه هدیه میکنم ب اموات اون قبرستون

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

چرا عزیزم میگن مرده ها همیشه چشمشون به دنیاست،که خیراتی صدقه ی چیزی هدیه کنیم ب روحشان

شاید یکی بمیره کسی رو نداشته باشه اونوقت چی؟ 

به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐

شاید یکی بمیره کسی رو نداشته باشه اونوقت چی؟

نشده که هیچکسو نداشته باشه،حالا روم به کسایی که کسی رو دارن مخصوصا دلم با پدر ماجراست ک آسمونی شدن و کسی بیادشون نیست این خیلی تلخِ

دلم تنگه برای مُرده ها برای دوستا همسایه ها و پدر و عمو و همگی بخدا دل ندارم با اینکه سالها از مرگشو ...

خدا رحمتشون کنه عزیزِمهربون 🥺

منم مادرم فوت شده و تقریبا جز من کسی رو نداره منم اگه بمیرم هیچکسو ندارم برام فاتحه بده

به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐

خدا رحمتشون کنه عزیزِمهربون 🥺منم مادرم فوت شده و تقریبا جز من کسی رو نداره منم اگه بمیرم هیچکسو ندا ...

خدا مادر محترمتون رو رحمت کند،براش قرآن و ذکر بخون اگه تنگ دست نیستی صدقه و خیرات خیلی مرده رو خوب میکنه،

خودتم انشالله ک بچه‌ هات بعد مرگ دور از جونت هواتو دارن،

و کسی رو نداریم بهتره همین دنیا خیلی کارای خوب ذکر نماز کمک به مردم خیلی خوبه خودمون تو همین دنیا توشه برا آخرتمون ذخیره کنیم