2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من موندم این کلمه از کجا اومد به شدت بدم میاد با هر کی حرف میزنی همش دنبال کارما هستن تا حقشون و آهشون بگیره 

همیشه میگم یه خوبی و بدی هست که از آدما میمونه 

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers
من موندم این کلمه از کجا اومد به شدت بدم میاد با هر کی حرف میزنی همش دنبال کارما هستن تا حقشون و آهش ...

کاش واقعا وجود داشته باشه وقتی بهت ظلم میشه نمیتونی اینقد منطقی باشی دنبال اینی که یعنی جوابش و مبگیره

آره شده 

با اینکه از زجر کشیدنشون خوشحال نیستم 

ولی دلم صاف نمیشه بگم خدایا بخشیدم تو هم ببخش

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
کاش واقعا وجود داشته باشه وقتی بهت ظلم میشه نمیتونی اینقد منطقی باشی دنبال اینی که یعنی جوابش و مبگی ...

ببین دوست عزیز من از ذهنم و روحم پاک میکنم و اصلا دنبال این نیستم ببینم جوابش رو گرفته یا نه چون بازم بار روانیش برای منه من هی میخوام خودخوری کنم که حالا اون چی میشه 

ببین دوست عزیز من از ذهنم و روحم پاک میکنم و اصلا دنبال این نیستم ببینم جوابش رو گرفته یا نه چون باز ...

این و در صورتی میتونم بگم که این ضربه ای که بهم زده تا ابد باهام‌نمونه ضررش 

این و در صورتی میتونم بگم که این ضربه ای که بهم زده تا ابد باهام‌نمونه ضررش

به نظر من حتی اگه مالی هم باشه و سنگین بازم ارزش نداره که حتی ذره ای به اینکه چه جوابی گرفته فکر کنم من کلا اخلاقم اینجوریه که پاک میکنم 

به نظر من حتی اگه مالی هم باشه و سنگین بازم ارزش نداره که حتی ذره ای به اینکه چه جوابی گرفته فکر کنم ...

متاسفانه مالی نیست عزیزم خودم هیچ وقت به کارما اعتقاد نداشتم ولی الان از ته دلم دعا میکنم وجود داشته باشه .فقط در این صورت مشکلم حل میشه .فقط مگه یه نیروی ماورائی باشه.ممنون گلم از پاسختون