2777
2789

سلام به همگی ، عزیزان من اقدام به بارداریم رو از مرکز مام پیش دکتر نیره تمیزی شروع کردم که بعد شش ماه گفتن ivf کن من گوش ندادم ، بعد یک سال و سه ماه بهم گفتن الان چهل سالت شده و ذخیره ت کمتر شده دیگه معلوم نیست ivf هم جواب بگیری ، سریعتر اقدام کن برای ivf ، بعد رفتم پیش دکتر پاکروش ، ایشون با یه تاریخچه گرفتن از بیماری های همسرم تشخیص عفونت دادن ، آزمایش هم عفونت و نشون داد . بعد یه دوره آنتی بیوتیک درمان شدیم و بلافاصله بعد از حود دو سال ناامیدی تست بارداریم مثبت شد ، الان دنبال دکتر خوب می گردم برای تحت نظر بودن و زایمان ، دکتر پاکروش عالی هستن ولی نسخه الکترونیکی نمی نویسن با بیمه و اینا به مشکل بر می خورم . برای همین می خوام دکتر دیگه پیدا کنم . کسی رو می تونید معرفی کنید ؟  در حد دکتر پاکروش ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.