2777
2789

من سیب زمینی آبپز میکنم باگوشتکوب له میکنم بهش نمک وفلفل سیاه ونعناپودرشده وزردچوبه میزنم وتخم مرغ خوب هم میزنم دونه دونه سرخ میکنم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کوکو‌سیب زمینی با همون ترکیب اصلی اش ، سیب زمینی پخته و تخم مرغ وزردچوبه و‌نمک و‌فلفل خوشمزه میشه چیز دیگه ای نمیخواد بهش اضافه کنید ، پودر سیر هم بهش میزنن من دوست دارم ولی بعضی ها نمی پسندن 

سبزی خشک هم اگر دوست داشتید میشه بهش بزنید 

در حد نصف قاشق بهش آرد بزن خوشمزه میشه 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

من اصلا سیب زمینی ابپز نمیکنم سیب زمینی با رنده درشت رنده میکنم خیلی ترد و خوشمزه میشه..

دقیقا منم با سیب زمینی خام درست میکنم واقعا خوشمزه س 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

• سیب‌زمینی متوسط: ۴ عدد (ترجیحاً از نوع آگریا یا سیب‌زمینی باکیفیت مشابه محصولات خلالینو)
  • تخم‌مرغ: ۳-۴ عدد (بسته به اندازه سیب‌زمینی‌ها)
  • پیاز متوسط: ۱ عدد (اختیاری، برای طعم بهتر)
  • آرد (سفید یا نخودچی): ۲ قاشق غذاخوری (برای انسجام بیشتر)
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر یا پودر پیاز: ۱/۴ قاشق چای‌خوری (اختیاری، برای عطر بیشتر)
  • جعفری تازه خردشده: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری، برای طعم و ظاهر)
  • روغن مایع: به مقدار لازم (برای سرخ کردن)
  1. آماده‌سازی سیب‌زمینی‌ها
    • سیب‌زمینی‌ها رو بشویید و با پوست یا بدون پوست (بسته به سلیقه) بپزید. می‌تونید توی آب جوش حدود ۱۵-۲۰ دقیقه بجوشونید تا نرم بشن ولی له نشن.
    • بعد از پخت، سیب‌زمینی‌ها رو بذارید خنک بشن، بعد رنده کنید (رنده درشت بهتره برای بافت خوب کوکو).
    • اگه پیاز استفاده می‌کنید، اون رو ریز رنده کنید و آبش رو خوب بگیرید تا کوکو شل نشه.
  2. مخلوط کردن مواد
    • تو یه کاسه بزرگ، سیب‌زمینی رنده‌شده، پیاز رنده‌شده (اگه استفاده می‌کنید)، تخم‌مرغ‌ها، آرد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و جعفری خردشده رو بریزید.
    • همه مواد رو خوب مخلوط کنید تا یه مایه یکدست به‌دست بیاد. اگه مایه خیلی شل بود، ۱ قاشق آرد دیگه اضافه کنید.
  3. شکل دادن کوکو
    • اگه می‌خواید کوکو رو به‌صورت یک‌تکه درست کنید، کل مایه رو یه‌جا سرخ کنید.
    • برای کوکوهای کوچک و ترد، به‌اندازه یه نارنگی از مایه بردارید و توی دستتون به‌شکل دایره یا بیضی فرم بدید.
  4. سرخ کردن کوکو
    • تابه نچسب رو روی حرارت متوسط بذارید و ۳-۴ قاشق روغن مایع بریزید تا داغ بشه (روغن نباید خیلی زیاد باشه).
    • مایه کوکو رو (چه به‌صورت یک‌تکه چه تکه‌های کوچک) توی تابه بریزید و با قاشق کمی صاف کنید.
    • هر طرف کوکو رو حدود ۳-۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد بشه. حرارت رو متوسط نگه دارید تا داخل کوکو هم بپزه.
  5. سرو
    • کوکوها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافی گرفته بشه.
    • با نون سنگک، سبزی، گوجه‌فرنگی، خیارشور یا سس کچاپ سرو کنید.