2777
2789

سلام.من ۲۶سالمه و همسرم۳۲

حدودا دوساله که عقدیم و تا یک ماه دیگه میرم سر خونه زندگی وازدواج میکنم.. 

راستش ما از یه مدت بعد عقد دیگه رابطه کامل داریم

ولی دقت کردم فقط در حین رابطه ازم تعریف میکنه و باهام راحته ینی حرفای قشنگ و عاشقانه س تماما در حین رابطه س و درحالت عادی فقط پشت تلفن.. بنظرتون چه طوری بهش بگم این مشکلو که ناراحت نشه.. اخه دچار افسردگی شدم.. بعضی وقتا فک میکنم شاید چیزی کم داره.. بعد تو رابطه میگه تو بی نظیری.. لطفا کمکم کنید.. باید تا قبل ازدواج بهش بگم ولی چجوریشو نمیدونم

الان مشکل کجاست

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهش بگو من به محبت کلامی بیشتری نیاز دارم 

یا بعد رابطه بهش بگو دوست دارم این حرفا رو همیشه(یا تو موقعیت هایه دیگه هم)  بهم بزنی

غریبه که نیست شوهرته 

اوایل زندگیتون هم هست طبیعیه هنوز قلق هم دستتون نیومده =)

الان مشکل کجاست

مشکل اینجاست که من از این رفتارش دارم آسیب میبینم ولی نمیدونم چطوری بهش بگم که ازم ناراحت نشه.. اخه نمیشه که فقط در حین رابطه به یکی گفت دوست دارمو عاشقتم.. من دوس دارم درحالت عادی هم گفته بشه همونجوری که خودم بهش میگم

مشکل اینجاست که من از این رفتارش دارم آسیب میبینم ولی نمیدونم چطوری بهش بگم که ازم ناراحت نشه.. اخه ...

آها

خب منم باشم ناراحت میشم

چون من دوست دارم که هرروز بهم بگه که چقدر دوستم داره ولی موقع رابطه بیشتر بگه

نه اینکه کلا نگه و ازم تعریف نکنه و فقط موقع رابطه بگه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

چه خوبه که تو رابطه باهات کیف میکنه و میگه تو بینظیری وحس واقعیشه مردا هر لحظه که اینو به زبون نمیار ...

از اون بابت میدونم که حس واقعیشه. ولی به همین اکتفا کنم کافیه؟ مثلا یه لباس جدید میپوشم که تابحال ندیده.. میفهمه جدیده ها.. میگم چطورم.میگه لباست از کجا اومده میگم مثلا تازه دوختم.. بعد نمیگه قشنگه..خودم میپرسم خوشت نیومد میگه نهه اتفاقا عالیه خیلی بهت میاد این رنگ و این مدل 

عزیزم بهش بگو من به محبت کلامی بیشتری نیاز دارم یا بعد رابطه بهش بگو دوست دارم این حرفا رو همیشه(یا ...

اره بنظر خودمم همینجوری بگم بهتره... قبلا یه سری مشکلا بود که با گفتنش حل شد و واقعا هم حرف زدنه کمک کرد.. فقط این حرفارو بعد رابطه بهش بگم تایم بدی نیست؟ هر دفه یادش نیاد لذتش از بین بره 

اره بنظر خودمم همینجوری بگم بهتره... قبلا یه سری مشکلا بود که با گفتنش حل شد و واقعا هم حرف زدنه کمک ...

هر وقت ک فکر میکنی مناسبه بهش بگو 

ادما باهم متفاوتن 

شوهر من ک بعد رابطه هرچی بگمم دیگه نمیفهمه چون به شدت خوابالو میشه😂😂