2777
2789

الهی قربونت برم من

بمونیم براهم🫠😍

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همش حرفه

ولی خب

بهش بگو منم همش هستم

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بگو قربونت بشم منم خوشبخت ترین آدم رو زمینم کنارت

وقتی پیشمی هیچی دیگه نمیخوام از دنیا

ازینجور حرفا بزن یکم ذوق کنه طفلی😂

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

می‌تونی با یه جمله پر از حس و عشق جوابش بدی، مثل:  

*"تو فقط جسم نیستی، تو همه‌ی دنیامی! بدون تو، لحظه‌ها رنگ ندارن، شب‌ها بی‌ستاره‌ن، و دل بی‌قرارم یه تکیه‌گاه کم داره."*  

یا اگه بخوای یه حس عاشقانه‌تر و صمیمی‌تر منتقل کنی:  

*"اگه من نباشم، تو فقط یه جسم نیستی، تو یه دلی‌ای که همیشه تو وجود من می‌تپه. ما یه روحیم تو دو تا بدن، هر چی دور باشیم، دلامون همیشه کنار همن."*  

بهتره که به جای پیام‌های تحریک‌کننده، از جملات عاشقانه و محبت‌آمیز استفاده کنی. می‌تونی به همسرت بگی چقدر برای تو خاص و مهمه و چقدر دلتنگش هستی. این نوع پیام‌ها می‌تونه احساس نزدیکی و محبت رو بیشتر کنه.