2777
2789

من حال و روز خوبی نداشتم یکم گریه بعد رمان خوندن بعد تمیز کاری خونه قرمه سبزی درس کردم دیشب برا ناهار امروز برنجم دم کردم الان دراز کشیدم چایی و شکلات خوردم دوپامین مغزم زیاد شد حالم بهتره😂 شما چطور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک آخرم نظر میدین لطفا 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

سرکارم

گوشم درد میکنه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نهار درست کردم منتظرم مادرم بیاد ..خونه رو تمیز کردم .دلم درد میکرد یکم استراحت کردم .ی چای خوردم .چند جا زنگ زدم .

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

مجردی؟منم خوب نبودم یکم گریه کردم یکم با مامانم صحبت کردم و باز گریه کردم غر زدم ۶۰ درصد اونی ام

اره مجردم 

کات کردم و حالم خیلی بده 

دو شب پیش بعد گلی انتظار زنگ زد و من ندیدم صبحش که زنگ زدم جواب ندادم 

حالا نمیدونم چیکار کنم باز زنگ بزنم یا چی

سفت نگیر امیدوارم اگه قراره کنارش خوشبخت شی خبری ازشون برسه

امیدوارم هرچی خیره ♥️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

مجردی؟منم خوب نبودم یکم گریه کردم یکم با مامانم صحبت کردم و باز گریه کردم غر زدم ۶۰ درصد اونی ام

اره مجردم

غرزدن واقعا ادمو اروم میکنه من فقط باخودم غرمیزنم مامانم اصن گوش نمیده😂😂