2777
2789
عنوان

شوهرم شکاکه

146 بازدید | 11 پست

تو تاپیکای قبلم گفتم به چ دلیل ولی من حتی گوشیشم چک نمیکنم ولی من تا زنگ میزنم مامانم یا دوستام پشت خط باشه باید اسکرین براش بگیرم زندگی برام سخت شده شما بگید چیکار کنم یه هفتس نه روحیه دارم نه حوصله در خونه رو قفل میکنم میگه چرا قفل میکنی خو دوس دارم تو که کلید داری میرم دکتر ترافیک شدیده یکم دیر میرسم زنگ میزنه کجایی چرا اینقد دیر رسیدی تا حالا کجا بودی خودش بهم خیانت کرد بارها من حتی به روشم نمیارم ولی دیگه نمیکشم واقعا سختمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی یبار بشورتش پهنش کن حساب کاربیاد دستش زن هرچی سلیطه تر باشه شوهرش موش میشه دیدم ک.میگم

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

نمیره از نظر خودش این شکاکی نیست حساس بودنه

شاید وسواس فکری داره

یا ترس از دست دادنت 

بهرحال مجبورش کن برید مشاوره 

وگرنه افسردگی میگیری

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

افسردگی دارم خودم

پس مجبورش کنه بره مشاوره 

از بزرگترا کمک بگیر یکی ک مورد اعتماد شوهرت ب حرفشه 

خلاصه پیگیری کن 

فایده نداره بخدا همه راه هارو رفتم از نظر خودش بی نقصه

پس یکاری کن قبول کنه نیاز ب درمان داره

وقتی بپذیرهه درمانشم راحت ترهه

فک کردی نکردم حتی شده چند روز قهر بودم

مشکل داره پس بکشونتش مشاور یا روانپزشک روانیت نکنه خوبه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺