2777
2789

برای ی مرد برای زنم اگه پیشنهادی دارید بگید

شوهرم از کارش ناراضیه سوالیه که همش ازم میپرسه میگه چیکار کنم چه کاری راه بندازم درامدم خوب باشه

طبق تجربه خودم میگم تو هر زمینه ایی ک الان هست و مسلما توش تجربه داره سعی در پیشرفت کنه 

این شاخه به اون شاخه شدن فقط هدر دادن عمر و جونیه تهشم ادم به هیج جا نمیرسه

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل ازاد با درامد خوب یه عقبه ی مالی حسابی میخواد

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

طبق تجربه خودم میگم تو هر زمینه ایی ک الان هست و مسلما توش تجربه داره سعی در پیشرفت کنه این شاخه به ...

دقیقا تو همین فکر بودم که رشته ام تغییر بدم و باز کنکور شرکت کنم...

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

چکاری ازدستش برمیادچقدسرمایه داره توچه کارهایی تجربه داره همگی بستگی داره تاتویه کاری موفق باشه

تو پولیش کاری تجربه داره سرمایه ای نداره مگر اینکه از طلاهای من استفاده کنه

خب این کار شرکته چیزی نیست که بخواد توش پیشرفت کنه

میتونه تو یه شرکتی که حقوقش بیشتره بره

یا شیفت بره که حقوقش بیشتر بشه

اگه تخصصی نداره واقعا اشتباهه 

چون ما همچین اشتباهی رو کردیم اگه قبل زدن کار جدید ۰ بودیم بعد از اون اومدیم ۱۰۰ پله زیر صفر و با سختی خودمونو جمع کردیم

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩

مثلامیتونین مغازه بازکنین ومیوه وسبزی بفروشین خودتم میتونی ترشی واینادرست کنی همون مغازه بزاری فروش بره 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌