2777
2789
عنوان

چیکار کنم وزن جنین بره بالا

338 بازدید | 30 پست

35 هفته 2500 بود

میخوام 38هفته زایمان کنم چیکار کنم تپلی تر باشه

مثلا  3500 بشه وزنش

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

راستش دکتر میگفت هیچی تاثیر نداره میگفت حتی یه سری شیرخشک و مکمل داروخونه داره اونام فایده نداره 

اصلا غمت نباشه رشد میکنه بدنیا بیاد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون نهایت ۳ کیلو بشه دیگه مگر تا ۴۰ هفته نگه داری اگه دیابت نداری هر روز دو تا بستنی بخور جوجه کباب بخور 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
عزیزم سمنو بخور چها مغز آسیاب کن با شیر موز بخور حلیم و کباب و دلستر

من سر دوتا بچهامم اینارو از هشت ماهگی خوردم زایمان اول ۳۸۰۰

زایمان دوم ۴۱۰۰

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
عزیزم سمنو بخور چها مغز آسیاب کن با شیر موز بخور حلیم و کباب و دلستر

ممنون عزیزم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

راستش دکتر میگفت هیچی تاثیر نداره میگفت حتی یه سری شیرخشک و مکمل داروخونه داره اونام فایده نداره اصل ...

چه حیف

پروتئین زیاد دلستر بستنیآجیلکباب

کباب منظورت چ نوع کبابیه

اون نهایت ۳ کیلو بشه دیگه مگر تا ۴۰ هفته نگه داری اگه دیابت نداری هر روز دو تا بستنی بخور جوجه کباب ...

خب سفالیکه نمیخوام درد منو بگیره میخوام سزارین بشم 

من سر دوتا بچهامم اینارو از هشت ماهگی خوردم زایمان اول ۳۸۰۰زایمان دوم ۴۱۰۰

طبیعی بودین ؟ 

خدا حفظشون کنه

چه حیف

شت باردار شدی جدی ؟ مبارک باشه خداروشکر 

همونی بودی که خیلی دلت بچه میخواست ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید