2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر ندا مقتدری عالیه. مطبشون خیابون توحیده ولی ویزیت آنلاین هم انجام میده.

اینجام که هستی و فقط داری تبلیغ دکتر مقتدری بیسواد رو میکنی؟؟؟ 

چقدر پول میگیری ؟ 

دکتر ندا مقتدری کاملا بیسواد...فقط ادعاش میشه و کلاس الکی میخواد بذاره بلد نیست،کلا جوری صحبت میکنه میخواد کلاس بذاره اصلا متوجه نمیشی چی میگه😂من میگفتم ببخشید چی گفتید متوجه نشدم بعد لحن شو عوض میکرد و میگفت..‌خب مرض همون اول آدم وار صحبت کن...

در مورد طبابت هم افتضاحه.. من ذخیره تخمدان‌هام نزدیک صفر داره میره و ایشون اصلا نفهمیدن...تازه میگفت تخمدان پلی کیستیک و داروی اشتباه داد.خدا لعنتش کنه...به ازای تنفس توی مطبش هم پول میگیره بار علمی هم صفرررررر.

سونو واژینال در حد ۵ ثانیه دیده بودید؟؟ و کلی پول ؟؟؟

خدا خیر بده دکتر زهرا فتوحی رو همون جلسه اول با سونو متوجه شد ذخیره تخمدان هام کمه فرستاد ازمایش Amh و دیدم بله ۰/۷😭شده.

اگر یکسال پیش این مقتدری نادون متوجه شده بود حالا اینقدر پایین نیومده بود...امیدوارم کسی مثل من نشه

متاسفم واسش ...

اینجام که هستی و فقط داری تبلیغ دکتر مقتدری بیسواد رو میکنی؟؟؟ چقدر پول میگیری ؟ دکتر ندا مقتدری کام ...

عزیزم یه جا دیگه گفتم چرا متوجه نمیشی چی میگه. شما ذخیره مغزیتم مشکل داره بجز ذخیره تخمدانت :))) کسی که دکتر مقتدری رو بی سواد بدونه دیگه حالش مشخصه   تو چای نبات با عرق نعنا بخور 

عزیزم یه جا دیگه گفتم چرا متوجه نمیشی چی میگه. شما ذخیره مغزیتم مشکل داره بجز ذخیره تخمدانت :))) کسی ...

نظام‌پزشکی جواب گوی افرادی مثل شما هست

اونجا میبینمت درضمن تمام مدارک پزشکی که قبلا نتیجه گرفتی هم میاری چون اونجا ازت میخوایم...