2777
2789
عنوان

کنکور

172 بازدید | 32 پست

خانوما من دختر داییم امسال کنکور داره خیلی بهم نزدیکه هواشو دارم من خودم متاهلم و ۳۵ سالمه 

چند روزه دیدم ناراحته تا الان ک بهم پیام داده آبجی من بعد ۳ سال از رابطه اومدم بیرون هیچی از درس نمیفهمم 

منم خودم نمیدونم چی بگم میشه یکی راهنمایی کنه؟ چی بگم بهش!

بالاخره بعد سه سال مامان شدم🥺🩶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو فکر درست باش درس و موقعیت خوب همیشه نیست ولی چیزی ک زیاده مرد😂

دلم سوخت مشخصه حالش بده میگفت روزی ۱۱ ساعت درس میخوندم الان روری ۱ ساعت ۳ ساعت 

اول از خدا میخوام هرچی میخوای بهت رو بده من خواهرم اینطور نبود که تو هستی براش دوم دختره تو بد شرایط ...

اره واقعا خیلی دلم سوخت😔😔خدا لعنت کنه پسره رو نمیدونم چی بگم چیکار کنم 

از دعا قشنگت ممنونم

دلم سوخت مشخصه حالش بده میگفت روزی ۱۱ ساعت درس میخوندم الان روری ۱ ساعت ۳ ساعت

بد موقعیتیه واقعا

هر جور شده باید خودشو جمع کنه

میتونع با روانشناس انلاین هم صحبت کنه یه روانشناس بود کاربر رهگذر باهاش بود ازش راضی بود

لایک نکن.

وای اره بالاخره هر چقد سنش کم باشه تو رابطه بوده بد یا خوب

اگه اون پسره آدم بود تو این شرایط ولش نمیکرد 

خدایا این مردا چقد جنسشون خرابه

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

عزیزم منم چند روزه کسی که دوسال باهاش ارتباط داشتم و هدفمون ازدواج بود بهم خیانت کرد و رفت سال پیش رتبه ۸۰۰ آوردم ولی باز موندم که به اون چیزی که میخوام برسم 

چند روز اول خیلی سخت بود اما دیدم واقعا خدا صلاح منو اینطوری دیده و تونستم ذات اون آدم رو بشناسم و توی چنین چاهی نیفتم بهش بگو همه چی میگذره چه خوب چه بد ولی مهم اینه جا نزنه این آدما میان و میرن که درس هایی واسه آینده به ما بدن به خدا اعتماد داشته باشه حتما صلاحش این بوده❤️

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

اگه اون پسره آدم بود تو این شرایط ولش نمیکرد خدایا این مردا چقد جنسشون خرابه

اره واقعا مرتیکه حیوون 

پیام داده بهش با یکی تو رابطم

اگه اون پسره آدم بود تو این شرایط ولش نمیکرد خدایا این مردا چقد جنسشون خرابه

همی بلا سر منم اومد من شکایت قلب شکستمو بردم پیش خدا مطمئنم تاوانشو ازش میگیره که منو به هوس فروخت

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

اره واقعا مرتیکه حیوون پیام داده بهش با یکی تو رابطم

بهش بگو انقد بخون که دیدنت بشه براش آرزو مرتیکه عوضی

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

عزیزم منم چند روزه کسی که دوسال باهاش ارتباط داشتم و هدفمون ازدواج بود بهم خیانت کرد و رفت سال پیش ر ...

ای بابا عزیزم چقد ناراحت شدم 

آخه ن ولش میکنه کامل ن چیزی هی میره میاد دختره رو داره روانی میکنه