2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجا که همش تبلیغه چقدر ساده ای بگو اسم کاربرو؟من خودم اعتقاد دارم اما از ادم مطمعن گرفتم

نه خانومه میگفت دعا گرفته بوده و با کسی دوس داشته ازدواج کرده تبلیغ نبود یکی اصرار کرده بود شمارش بده اینم داده بود حالا دیروز کارم تموم شده خانومه هم خیلی مطمئن بود

نه خانومه میگفت دعا گرفته بوده و با کسی دوس داشته ازدواج کرده تبلیغ نبود یکی اصرار کرده بود شمارش بد ...

😂😂😂وای من همه تبلیغ کننده هارو میشناسم کاربر الهه جعفری یکی که پروفایلش یه شخصیت کارتونیه ماه و چندتا دیگه کارشون تبلیغه چون اون گفته مطمعنه دیگه مطمعنه بشین تا بیادمنم تگ کن بگو اگه اومد😂😂😂😂

توروسننه قوربونت برم😅

😂😂😂وای من همه تبلیغ کننده هارو میشناسم کاربر الهه جعفری یکی که پروفایلش یه شخصیت کارتونیه ماه و چ ...

اون نگفته بود مطمئنه به خانمه پیم دادم گفت پسره تو رابطست جدیم تو رابطه بود 

این خانمه ام تبلیغ نمیکرد اولش اصلا داشت از خواهرشوهرش میگفت

اون نگفته بود مطمئنه به خانمه پیم دادم گفت پسره تو رابطست جدیم تو رابطه بود این خانمه ام تبلیغ نمیکر ...

نمیدونم چه پافشاری داری مطمعنه دختر من بالایه ۱۰میل خرج کردم😂ولی واقعا اوکی شد بهم بگو

توروسننه قوربونت برم😅

نمیدونم چه پافشاری داری مطمعنه دختر من بالایه ۱۰میل خرج کردم😂ولی واقعا اوکی شد بهم بگو

امیدوارمم ۲ تومن دادم😂

ولی جدی چله بری کرد چند نفر اومدن سمتم