2777
2789
عنوان

سوزش بخیه زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 33 پست
بله عزيزم داره جوش ميخوره اخه ٥ روز اصلا زماني نيست كه بگي نبايد درد داشته باشي

تقریبا چند روز زمان میبره خوب بشه اخه این هفته امتحان دارم ا نمیتونم زیاد بشینم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من گفته بودن هر روز تو تشت آب ولرم و بتادین رقیق بشینم و همیشه بعد از دستشویی و حمام با سشوار خشک ...

انتی بیوتیک نداده بودن بهت؟ من سزارین بودم فکر کنم هر جا بخیه بخوره انتی بیوتیکم میدن عفونی نشه

مبارکه عزیزم ایشالا بچتون بسلامت بیاری خونه 

منم همین بودم حتما از این بالشت های کوچیک طبی بزار بعد بشین خیس نباشه و با سشوار خشک کن و دکتر یه پماد ترمیم کننده سریتا به من داده بود مثل آب روی آتیش بود

خدایا شکرت
شما هم همینطور بودی؟ پیش دکتر نرفتی؟

اگه بتونی بری عطاری و پوست بلوط خشک شده بخری بجوشونی بریزی تو تشت لگنی بشینی توش آب رو آتیشه 

ما جنوبیا بهش میگیم جَفت 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منم مث شما بودم عزیزم بخیه ی خیلی زیاد 

و تازه شایدباورنکنی بعد ۱۸روز تونستم بشینم شباهم تا دوهفته بلندبلند زارمیزدم 

بجای بتادین از سرم شست وشو استفاده کن 

کرم ترمیم کننده ی سیگل هم خوبه 

اسپری نیواشا هم خوبه اگه به نقره حساسیت نداری 

شیافم بزار از مسکن بهتره 

قدم نو رسیده مبارک باشه گل 

انشاالله بهترباشی

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

نه اخه اصلا احتمال اینکه زایمان کنم نبود خیلی یهویی کیسه آبم سوراخ شد و سر بچه اومد

من موقع زایمان دوتا پماد رو روی گاز استریل میذاشتم و روی پد بهداشتی میذاشتم که با بخیه ها تماس داشته باشه

یکیش پماد تتراسایکلین بود

اون یکی یادم نیست واسه ترمیم و تسکین بود

نسبت به روز اول یکم بهتره و وزن گرفته اما هنوز ریه هاش خوب رشد نکرده گفتن پیشرفت داشته اما معلوم نیس ...

ببین عزیزم همه اون چیزایی که گفتی طبیعیه فقط بمن گفتن اصلا بتادین نباید بزنی فقط با سرم شستشو هر دفعه که میری دستشویی یه دور بشورش و با گاز استریل خشکش کن و سشوار بکش و از روز ۱۲ هم هم شروع به افتادن کردن بخیه ها و اینکه شربت منیزیوم هیدروکساید هر ۱۲ساعت بخور تا موقع دفع مدفوع به بخیه هات فشار نیاد

منم مث شما بودم عزیزم بخیه ی خیلی زیاد و تازه شایدباورنکنی بعد ۱۸روز تونستم بشینم شباهم تا دوهفته بل ...

نمیدونی چرا انقد بخیه خوردی؟

منم سر زایمان قبلیم بی نهایت بخیه خوردم ، تا چندروز نه‌میتونستم راه برم نه بشینم افتضاح بودم

چن وقت دیگه زایمان دوممه، انقد ک از بخیه و زخم بعدش میترسم از خود زایمان نمیترسم