سلام بچه ها اگه یه مستاجر داشتین و همه جوره باهاش راه اومده باشین از پول پیش و اجاره نسبت به جاهای دیگه و چند ساله نشسته اجاره رو معمولا دیر پرداخت کنه (یه چند ماه چندروز زودتر داده ) این ماه ده روز گذشته از موعد هنوز پرداخت نکرد و چیزی هم نگفته میخوام پیام بدم چی بگم بنظرتون که ناراحت هم نشه آخه منم نیاز دارم باید اجاره بدم
ناگفته نماند اصلا تو این چندسال بهش فشار نیاوردیم هیچ جوره
مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیش اومده که دوماه هم اجاره عقب افتاده باشه و چیزی نگفتن
آدم های خوب و محترمی هستن برای همین خوبی کردن و راه اومدن جای دوری نمیره
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
ما مستاجرمون نمیده کلا پنج شش ماهی یکباره همرو میده اما چیزی نمیگیم البته خودمون هم یه اون مبلغ احتیاج نداشتیم به اون بنده خدا هم فشار نیاوردیم ولی اونم جای دیگه برامون جبران کرد الهی خیر ببینه