2777
2789
عنوان

رابطه چرت ترین چیز دنیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱_با هر پسری وارد رابطه نشین

۲_وقتی با کسی رفتین توو رابطه با دست پس بزنین با پا پیش بکشین ی روز خودتونو گرم و صمیمی نشون بدین روز بعدش خودتونو مشغول و سرگرم نشون بدین

۳_ ی روزایی اصلا کلمات عاشقانه استفاده نکنین

۴_بعضی روزا جوری رفتار کنین فکر کنه فقط دوستین

۵_بعضی وقتام انگار تازه آشنا شدین خشک و سرد رفتار کنین

۶_ی روز هم معشوقه باشید با ی کوچلو خیلی ضعیف چاشنی نقش مادرانه

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

پس فکر کردی پسرا عاشق چشم و ابروی دخترا میشن؟چشم و ابرو رو ک همه دارن

بعد دختره متوجه شد من تو ماشینم رفتن جای دیگه ولی همینطوری وصل بودن بهم پسره ول نمیکرد لاکردار😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

تازه بعضیا خودشونو در اختیار پسره میزارن متاسفانه چن شب پیش بیمارستان بودم تو ماشین تو پارکینگ بودم ...

سومین تایپیک مشترک😅

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

سومین تایپیک مشترک😅

😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

با ادم هم هدف خووتون وارد رابطه بشیدد...

والا ما با هم هدفا وارد میشیم

منتها نمیشه ب حرفشون اعتماد کرد این شگردشونه

وسط راه هدف یادشون میره

اونم هر آدمی نه ها

پسر خانواده دار منظورمه

۱_با هر پسری وارد رابطه نشین۲_وقتی با کسی رفتین توو رابطه با دست پس بزنین با پا پیش بکشین ی روز خودت ...

من اینجوری بودم خب؟

اخرین بار دو روز پیام ندادم عید بود جایی بودم

استوری کذاشتم بلکه ببینه پیام بده دیدم نداد

خودم پی ام دادم گفت برو همونجایی ک دو روز بودی

دیگ نمیخواد پیام بدی

گفتم اخه مگ خودت بودی؟😐

والا ما با هم هدفا وارد میشیممنتها نمیشه ب حرفشون اعتماد کرد این شگردشونهوسط راه هدف یادشون میرهاونم ...

بابا طرف خواستگار من بود. با خانوادم حرف زده بود. آخرش گفت ما مناسب ازدواج نیستیم ولی بیا دوست باشیم. بعد که من گفتم اهل دوستی نیستم گفت بیا صیغه کنیم! دیگه شما ببین چقدر یه آدم میتونه عوضی باشه.