2777
2789

داداشم خوشتیپه ورزشکار بدنساز خیلیم جذاب همه هم بهش میگن ولی خودش قبول نمیکنه هرکسی میبینه میگه از من بهتره خوشتیپ تره مشکلش چیه دوستان ایا راه حلی وجود داره واسه این مشکل؟

کلا خوشگلا همینن اعتماد به نفس ندارن هر چی خوشگل تر= بی اعتماد به نفس تر

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اعتمادبه نفسش له شده . احتمالا در کوفکء. 

موقعیت های زیادی رو در زندگی از دست خواهد داد سر همین خود کم بینیش.

بچه وسطه ؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتمادبه نفسش له شده . احتمالا در کوفکء. موقعیت های زیادی رو در زندگی از دست خواهد داد سر همین خود ک ...

ای بابا بچه اخره عزیزدلم خیلی نگرانشم برای مثال گیر میده به قدش میگه ۱۷۵ خیلی خیلی کوتاهم بهش میگم واسه مرد متوسطه میگه نه کوتولم

خود کم بینی داره پسرا ک خدای اعتماد بنفسن چرا اینجوری شده پس مقایسه شده حتمن تو بچگی ؟

اره متاسفانه همیشه مادرم بچه های دیگه میزده تو سرش ولی وقتی کار مثبتی میکرد جای تشکر بازم بهش بدبیزاه میگفت و نتیجش شده این باورت نمیشه تاحالا بالای ده تا دختر خودشون بهش پیشنهاد دادن

ای بابا بچه اخره عزیزدلم خیلی نگرانشم برای مثال گیر میده به قدش میگه ۱۷۵ خیلی خیلی کوتاهم بهش میگم و ...

براپسرای الان که همه تو بچه گی هورمون اینا زدن تقریبا کوتاه به حساب میاد.... البته اگه دوربری ها و دوستاش خوب باشن. 

ولی برا نسل دهه 70 و 80 متوسطه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اعتمادبه نفسش له شده . احتمالا در کوفکء. موقعیت های زیادی رو در زندگی از دست خواهد داد سر همین خود ک ...

اینقدر اعتماد بنفسش کمه حتی برای بستن یه پیچ ساده هم استرس میگیره میگه نکنه نتونم انجام بدم بااینکه خیلی باهوشه بااستعداده توهر زمینه ای

اینقدر اعتماد بنفسش کمه حتی برای بستن یه پیچ ساده هم استرس میگیره میگه نکنه نتونم انجام بدم بااینکه ...

خیلی کار داره. اینقدر باید بره بیرون و ضربه بخوره تا جامعه درستش کنه. من که درست نشدم..... اعتماد به نفس آدم تو بچه گی شکل میگیره. ولی کارهای درستش رو به شکل صحیح تشویق کن. چند سالشه؟ یکم بهش پرو بال بده. اجازه بدین یه مقدار خارج دامنه امنش حرکت کنه

بخدا چندسال خرج خونه میداد همیشه گوشت ماهی میاورد بهتزین شرایط ولی بازم هیچکس ازش تشکر نکرد هیچ همیش ...

تو خواهرشی میتونی کمکش کنی 

میشه همینارو بخودش بگی؟ 

خیلی ظلم شده در حقش بخدا