2777
2789
عنوان

دلیلش چیه یه ادم همه رو از خودش بهتر میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 44 پست
هیچ وسیله ای نداره دیگه حتی روحیه سرکار رفتنم نداره

خب میدونی حق داره چون بی حاصل بوده کارش. البته اینجوری که تو میگی. اگه پولشو سرمایه کرده باشه زمینی خونه ای چیزی فرق داره. درامدش چقدره؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میدونی حق داره چون بی حاصل بوده کارش. البته اینجوری که تو میگی. اگه پولشو سرمایه کرده باشه زمینی ...

انلاین شاپ داشت درامدش عالی بود تا فیلترینک اومد و کم کم شغلش نابود شد عزیزم و الان تقریبا بیکار شده

۲۹

عزیزم با یه تراپیست صحبت کنید حتما، و مجبورش کنید جلسه های تراپی رو بره

اینطور که گفتید تحت تاثیر خانواده اعتماد به نفسشو از دست داده

دختری تو زندگیش نبوده که ضربه خورده باشه ازش؟

انلاین شاپ داشت درامدش عالی بود تا فیلترینک اومد و کم کم شغلش نابود شد عزیزم و الان تقریبا بیکار شده

نمیتونه دوباره شروع کنه؟ اخه بعد فیلترینگ خیلی ها خودشونو جع کردن دوباره.

عزیزم حق داره منم که یه زنم دو تا بچه دارم بزرگ میکنم خونه داتی میکنم خرید میکنم و هزار تا کار و بیگاری فیگه به خاطر درامد نداشتن اعتماد به نفس ندارم این که برا پول وابسته کسی باشی آدمو بی اعتبار و عزت میکنه چه برسه به یه پسر... یه جوون 30 ساله. اون دردش پوله. تراپی اون فقط کاره. اون نه با روانشناس نه بستنی وابمیوه نه سخنرانی خوب نمیشه تا زمانی که بیکاره و دستش جلو خانواده درازه.

اینو چنیدیناحتمالا چند ماه پیش ی جوون سر همین خودکشی کرد به مادرش گفت نهار فلان چیزو درست کن باباهه بهش گتت خیلی پول داری سفارش غذا هم میدی؟ اینو گفتم که بگم اون الان تو چه شرایطیه. دور از جونش

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

احساس می کنم، این برادر خود شما هستید و از زبان خواهر نوشتید. در هر صورت فرقی هم نداره. مشکل اصلی اینجا نداشتن شغل هست که روی حس شخص به خودش تاثیر زیادی داره. شاید یادگیری یک مهارت جدید برای شاغل شدن مفید باشه. در کنارش هم مراجعه به روانشناس و درمان افسردگی.‌ دست از مقایسه هم بردارید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نمیتونه دوباره شروع کنه؟ اخه بعد فیلترینگ خیلی ها خودشونو جع کردن دوباره.عزیزم حق داره منم که یه زنم ...

ممنون عزیزم بابت حرفای زیبات داداشم بیشتر مشکلش اینه که تو زندگی نادیده گرفته شده یعنی هیچکس بخاطر خوبیاش بهش محبت نکرد و حتی حرف بدم شنید همیشه خدا به چشم یه ادم که همیشه اشتباه میکنه خانواده بهش نگاه کرد درحالی که همیشه دلسوز خانواده بوده و برای رفاه خانواده هرکاری کرد یبار اومد از خانواده جدا بشه همین مادرم نزاشت اگه اونموقع میزاشت الان بهترین زندگی داشت

احساس می کنم، این برادر خود شما هستید و از زبان خواهر نوشتید. در هر صورت فرقی هم نداره. مشکل اصلی ای ...

سلام خیر عزیزم واقعا مشکل برادرمه اینجا منو اکثرا میشناسن چندتا ایدی دارم 

ممنون عزیزم بابت حرفای زیبات داداشم بیشتر مشکلش اینه که تو زندگی نادیده گرفته شده یعنی هیچکس بخاطر خ ...

خواهش . ببین اون بچه کوچیک نیس که بخوای بهش مسئولیت بدی و تشویقش کنی آگاهش کن.مستقیم و واضح بگو این که از طرف خانواده نادیده گرفته میشه به خاطر اون نیست بی خاطر خانواده بیماره. البته جسارت نباشه ولی واقعیت همینه مادری که از تحقیر بچه جوونش آرامش میگیره و عقده های فروخورده کودکی و جوانی شو سر نزدیکترین کسانش خالی کنه خودش مشکلات حل نشده ای داشته.