2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

94 بازدید | 6 پست

سلام‌خانوما من روز موعدم بیبی چک زدم مثبت شد عکسشم میذارم ولی رفتم از خون همون روز منفی شد دلدرد خیلی بدی هم دارم علتش چیه؟

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
اگه آزمایش منفی بوده احتمالا پریود میشی

اخه یجا نوشته شاید لقاح دیر صورت گرفته من بچم کوچیکه واقعا نمیخام

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آزمایش زودتر از بی بی چک بارداری رو نشون میدهاگه لقاح دیر صورت گرفته بود بیبی هم نباید مثبت می‌شد

ایشالا ک پریود شم استرس دارم