2777
2789

هر چی هم شیاف استفاده کردم و آمپول خونریزیم شدیدتر شد الان بنظرتون خودش داره سقط میشه سونو هم دوبار رفتم قلب نداره رشد ساک هم کم بوده میترسم کارم به کورتاژ برسه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قلبش از کار افتاد ولی خودش سقط نشد هر کار کردم و در نهایت تو نه هفته و سه روز  با قرص و کورتاژ سقط شد 

ان شاالله هر چی خیره برات پیش بیاد 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بزرگش نکنپنج هفته چیزی نبودهدیگه شیاف نزن.دقیقا مثل پریوده.منم ماه پیش پنج هفته مثل شما شدم منم خیلی ...

شما ساک بارداری تون چند میل بود إن شاءالله که به زودی جاش براتون سبز بشه

اگه دکتر گفته دیگه قلب تشکیل نمیشه و باید سقط بشه شروع کن زعفرون غلییظ دم بده هی بخور ...فقط ابمیوه و کمپوت و اینا تو خونه داشته باش که فشارت نیفته ....طناب هم بزن ...پله برو ...دمنوش پونه و دمنوش اویشن  هم میگفتن خوبه اما من فقط زعفرون خوردم ...‌اگه دیدی فشارت افتاده و دیگه حالت بد شده برو بیمارستان 

اگه دکتر گفته دیگه قلب تشکیل نمیشه و باید سقط بشه شروع کن زعفرون غلییظ دم بده هی بخور ...فقط ابمیوه ...

عزیزم خودم الان که دارم تایپ میکنم دارم گریه میکنم با اومدنش خیلی خوشحال شدم اما متاسفانه از هفته پنجم لکه بینی شروع شد هر چی هم شیاف زدم بدتر خونریزیم شدید شد ۱۰ روز بعد از سونو پنج هفتگی که رفتم ساک ده میل بود فقطم کیسه زرده داشت رشدش عقب بوده و همچنان هم خونریزی دارم سه بار هم قرآن و باز کردم بهم گفت صبرم نتیجه نداره و دلخوش نباشم به زحمتی که میکشم