2777
2789
عنوان

رقابت جاریم با‌ من

2845 بازدید | 26 پست

بالاخره رقابت و شروع کرد و واقعا خوشحالم 

من عروس کوچیکه ام ، خیلیم دوسش دارم 

اوایل ازدواجم که رفتم خونشون،  دهنم باز موند از حجم کثیفی خونه ( نا مرتبی نه ها ، کثیفی) 

حس میکردم انگیزه زندگی کردن نداره حوصله نداره 

یعنی حجم کثیفی ها غیر قابل باور بود 

ماه پیش که رفتیم خونشون کمی کمکش دادم بدون اینکه بگم چرا انقدر کثیف همه جا ، کمی تمیز کردم 

دیشب خونه ما بودن و خونه مام برق میزنه و نو بودن وسایل هم بی تاثیر نیست 

کلی ام من پزیرایی خوب انجام دادم 

امشب که رفتیم خونشون تغییر و احساس کردم 

۴۰ درصد خونه تمیز تر شده بود 

مرتب کرده بود ظاهر و 

مدل دکوراسیون و مثل خونخ من تغییر داده بود 

وسایلی که من برا پزیرایی آماده کرده بودم اونم با سلیقه چیده بود 

جوری که شوهرم بهم گفت داره خودش و دیگه جمع میکنه و باهات رقابت و شروع کرده خدا رو شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خاله زنکه .

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
حالا چرا خداروشکر؟

چون واقعا وقتی میرفتم اونجا عصابم بهم می‌ریخت و دلم برا بچه ها میسوخت که تو اون کثیفی چطور بزرگ میشن 

دوست دارم زندگیش و درست کنه 

شروع کنه وسایل نو خریدن 

همه جا و تمیز کنه 

اصلا حس جاری بودن بهش ندارم واقعا حس میکنم یکی از دوستام هست ( باهاش صمیمی نیستم ) اما دوسش دارم کل ...

درود  بر شما  ای کاش همه  ما اینطوری بودیم

اللهم عجل لولیک الفرج
من از ترس اینکه نگن خونم کثیفه صبح تا شب دستمال و جارو و اسکاج به دستم😕

واقعا همین کارو بکن 

خونه کثیف خیلی بده 

حالا نا مرتبی برای اونایی که بچه دارن چیز عادی 

اما خب کثیفی با نا مرتبی فرق داره واقعا