الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانومش حتما بی دلیل حساس نشده که، برادرتون اگه واقعا به فکر زن و زندگیشه موظفه به تصمیمات همسرش احترام بذاره و بخاطر ارامشش جنگ اعصابو از همسرش دور کنه،، برعکس بود هم خانومش باید همینکارو میکرد یعنی زن همکارش از زن خودش واجب تره!؟
فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!
واجب تر نیست دقیقا. ولی اینکه یهو با طرف قطع رابطه کنه خب برای طرف سوال میشه بهش چی بگه ؟؟؟
یهو نه بعد لازم نیست کلا قطع ارتباط کنه اگه دوطرف بلد باشن چجوری باید با دوستاشون و در چه حدی ارتباط برقرار کنن، فقط کافیه فاصله بگیره ولی اگه فاصله گرفت و همچنان این شک و تردیده باقی موند مجبورن قطع ارتباط کنن دیگه، چون از نظر من هیچی ارزشش از حفظ زندگی مشترک بیشتر نیست.
فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!