2777
2789
عنوان

داداشم و زن داداشم همش دعوا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت آمد خانوادگی دارن آخه با هم چند ساله

خانومش حتما بی دلیل حساس نشده که، برادرتون اگه واقعا به فکر زن و زندگیشه موظفه به تصمیمات همسرش احترام بذاره و بخاطر ارامشش جنگ اعصابو از همسرش دور کنه،، برعکس بود هم خانومش باید همینکارو میکرد یعنی زن همکارش از زن خودش واجب تره!؟ 

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

خب میخای چکارشون. کنی خودشون حلش میکنن داداشت باید مدیرت کنه حق با زن داداشت هست

از یه طرف کاملا حق داره‌ زن داداشم چون خود منم اون ژنو دیدم دوست داشتم خفش کنم 

از یه طرف نمیشه یهو باهاش قطع رابطه کنه

خانومش حتما بی دلیل حساس نشده که، برادرتون اگه واقعا به فکر زن و زندگیشه موظفه به تصمیمات همسرش احتر ...

واجب تر نیست دقیقا. 

ولی اینکه یهو با طرف قطع رابطه کنه خب برای طرف سوال میشه 

بهش چی بگه ؟؟؟

واجب تر نیست دقیقا. ولی اینکه یهو با طرف قطع رابطه کنه خب برای طرف سوال میشه بهش چی بگه ؟؟؟

یهو نه بعد لازم نیست کلا قطع ارتباط کنه اگه دوطرف بلد باشن چجوری باید با دوستاشون و در چه حدی ارتباط برقرار کنن، فقط کافیه فاصله بگیره ولی اگه فاصله گرفت و همچنان این شک و تردیده باقی موند مجبورن قطع ارتباط کنن دیگه، چون از نظر من هیچی ارزشش از حفظ زندگی مشترک بیشتر نیست.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

یهو نه بعد لازم نیست کلا قطع ارتباط کنه اگه دوطرف بلد باشن چجوری باید با دوستاشون و در چه حدی ارتباط ...

ببین اینا بیش از حد با دوستان‌ صمیمین 

طوری که همه جور شوخی و ...میکنن 

بعد مثلا یهو داداشم با اون زن حرف نزنه و ... خب برا طرف سوال میشه که چرا؟؟؟

یهو نه بعد لازم نیست کلا قطع ارتباط کنه اگه دوطرف بلد باشن چجوری باید با دوستاشون و در چه حدی ارتباط ...

والا خود منم به نظرم مهم زندگیشونه‌ 

بهشون گفتم کلا رفت آمد نکنین با این دوستان نهایتا

ببین اینا بیش از حد با دوستان‌ صمیمین طوری که همه جور شوخی و ...میکنن بعد مثلا یهو داداشم با اون زن ...

عذرمیخوام ولی داداشت عقل داره احیانا؟

چراش واضحه. بگه بخاطر زندگیم!

1
5
10
15
20
25
30
35
40