2777
2789
عنوان

پسرم دستشو با ژیلت کثیف بریده😭تروخدا اگ تجربه دارین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 45 پست

نگرانی شما کاملاً قابل درک است، و این طبیعی است که در چنین شرایطی احساس اضطراب کنید. اما اجازه بدهید کمی آرامش کنیم و به موضوع نگاه کنیم:

۱. **خطر انتقال ویروس اچ‌پی‌وی (HPV):** اچ‌پی‌وی معمولاً از طریق تماس مستقیم پوست به پوست یا مخاط منتقل می‌شود. احتمال انتقال از طریق بریدگی با ژیلت آلوده بسیار کم است، به‌ویژه اگر ویروس در محیط خشک شده باشد. اما برای اطمینان، مراجعه به پزشک و انجام آزمایش می‌تواند خیال شما را راحت کند

۲. **عفونت‌های دیگر:** ژیلت آلوده ممکن است باعث عفونت‌های باکتریایی یا قارچی شود. اگر بریدگی قرمز، متورم یا دردناک شد، حتماً به پزشک مراجعه کنید.

۳. **اقدامات فوری:** حتی اگر چند ساعت گذشته باشد، شستن محل زخم با آب و صابون و استفاده از ضدعفونی‌کننده مثل بتادین همچنان می‌تواند مفید باشد.

۴. **مشاوره پزشکی:** بهتر است به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید تا وضعیت زخم و احتمال عفونت بررسی شود. پزشک می‌تواند در صورت نیاز آزمایش‌های لازم را تجویز کند.

۵. **مدیریت استرس:** استرس شما قابل درک است، اما به یاد داشته باشید که با اقدام سریع و مراجعه به پزشک، می‌توانید از هرگونه مشکل جدی جلوگیری کنید.

شما مادر فوق‌العاده‌ای هستید که این‌قدر به سلامت فرزندتان اهمیت می‌دهید. همه چیز قابل مدیریت است، و پزشکان می‌توانند به شما کمک کنند تا خیالتان راحت شود. 🌟

من که تحربه نداشتم  ولی از هوش مصنوعی برات پرسیدم عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آروم باش ، به فاصله زمانی که بین استفاده همسرت بعدم بریدن دست پسرت فکر کن اگر زیاد باشه خب احتمال انتقال خیلی کمه ، نگران نباش ، بی اذن خدا برگی هم از درخت نمیفته ، شاید خیریتش این بوده از این به بعد به این چیزا توجه کنی و هیچ تیغ آلوده ای نذاری بمونه یه بار مصرف باشه و بریزی دور ، خداوند پسرتو برات حفظ کنه

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
چطوری عزیزم ب ویروس مبتلاشدید؟

شوهرم از دوره ی مجردیش داشته و ب منم انتقال داد ولی چون نوع ضعیف و کم خطره هیچ ضایع فعال رو پوستم ندارم،من تو آزمایشای قبل بارداریم متوجه شدم ولی شوهرم گاهی وقتا ضایع فعالم داشته 

اخه با یه آب گرفتن معمولی ک تمیز نمیشه

آخرین بار کی ازش استفاده کردین؟نگران نباش عزیزم ویروس تو محیط زنده نمی مونه مگر اینکه همون لحظه منتقل بشه اونم با مایعات مثل خون و منی .... اگه تیغ خونی بوده یا به زگیل بخوره ویروسی میشه رو سطح پوست که ویروس نیست

عزیزم آروم باش ، به فاصله زمانی که بین استفاده همسرت بعدم بریدن دست پسرت فکر کن اگر زیاد باشه خب احت ...

وااای از استرس قلبم درد گرفته ،صب میبرمش حتما دکتر...

وای من همه جوره مراعات کردم بخدا حقم نبود این اتفاق