2777
2789
عنوان

دخترایی ک عمل بینی انجام دادید

72 بازدید | 7 پست

میشه راهنماییم کنید ؟؟

دکترتون کی بود راضی بودید ؟ سوراخ بینی تون قرینه بود ؟

چقد هزینه ش شد 

چند روزه سرپا شدید ؟ 

چون شاغلم میپرسم ....

نمیدونم چون من بدنم کلا ضعیفه اینطوریم یا بقیم مثل منن

ولی من تا ی هفته فقط برای دسشویی و حموم بلند میشدم از جام چون سرم خیلی گیج میرفت

تا ی ماه بعدم موقع بلند شدن ی سرگیجه ای داشتم

دو سه روز اول که لب بالات بی حسه کلا نمیتونی حرف بزنی

اگه بتونی ی هفته مرخصی بگیری خیلی خوبه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

نمیدونم چون من بدنم کلا ضعیفه اینطوریم یا بقیم مثل مننولی من تا ی هفته فقط برای دسشویی و حموم بلند م ...

عزیزم منم سیستم بدنیم بشدت ضعیفه ...

از عمل راضی بودید فرم بینی تون عروسکی شده ؟ 

دکترتون کی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهر بینیش شکسته بود عمل زیبایی هم همراهش انجام داد درد داشت و براش سنگین بود ولی دوستم بینیش نشکسته بود فقط عمل زیبایی انجام داد و اصلا درد نداشت و راحت بود کاملا 

بروهی ایران♥️🫡

عزیزم منم سیستم بدنیم بشدت ضعیفه ...از عمل راضی بودید فرم بینی تون عروسکی شده ؟ دکترتون کی بود

از یکی دو هفته قبل عمل هیچ دارویی نباید بخورید ولی اگه عملتون چندماه دیگست از الان زیر نظر پزشک آهن مصرف کنید

من رضایت نسبی دارم چون تقریبا هیچ رعایتی نکردم و خیلیم به بینیم ضربه وارد شد بینیمم نیمه فانتزیه

من شهرستانم عزیزم دکترم الان دیگه اینجا کار نمیکنند 

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

من خواهر بینیش شکسته بود عمل زیبایی هم همراهش انجام داد درد داشت و براش سنگین بود ولی دوستم بینیش نش ...

آها ک اینطور میگن به دکتر و فرم بینی هم بستگی داره ..

از یکی دو هفته قبل عمل هیچ دارویی نباید بخورید ولی اگه عملتون چندماه دیگست از الان زیر نظر پزشک آهن ...

خب خداروشکر ک رضایت داشتی ممنون از راهنماییتون عزیزدلم